مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهر تهران:

آموزش شناخت مخاطرات مصرف مواد غذایی غیراستاندارد در هفته سلامت

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از آموزش شناخت مخاطرات مصرف مواد غذایی غیراستاندارد در هفته سلامت خبر داد.
کد خبر: ۸۵۱۳۲۸۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ سیداحمد صفوی با اشاره به اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی در این هفته گفت: برگزاری 22 جلسه آموزشی شناخت مخاطرات حاصل از مصرف مواد غذایی غیراستاندارد، روش‌های جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی و همچنین روش‌های پیشنهادی تأمین و خرید بهداشتی محصولات غذایی در طول این هفته، در دهکده‌های سلامت، بوستان‌ها، سرای محلات و فرهنگسراهای مناطق 22گانه شهرداری تهران از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه طبق برنامه زمان بندی که آدرس آنها در پرتال سازمان http//mayadin.tehran.ir  قابل مشاهده است، به مرحله اجرا در آمده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران همچنین ادامه داد: انجام برنامه غربالگری سلامت اعم از تست فشار خون و قند خون در 60 مرکز تابعه که شامل 15میدان، 42 بازار و 3 ساختمان ستادی است، از دیگر برنامه‌های سازمان میادین در هفته سلامت خواهد بود.

وی با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی در سال 2015 میلادی در خصوص روز جهانی بهداشت که تحت عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت میادین در حمایت از تولید، توزیع و عرضه محصولات سالم و ارگانیک اقدام به برپایی 11 غرفه عرضه این محصولات در دهکده‌های سلامت با همکاری اداره کل سلامت شهرداری کرده است.

صفوی با اشاره به درج شعارهای هفته سلامت سال 1394 بر روی نایلکس‌های مصرفی و فاکتورهای فروش محصولات میوه و تره بار و مواد غذایی با پوشش روزانه بیش از 450 هزار نفر مراجعه کننده به میادین و بازارها اضافه کرد: توزیع 2 هزار عدد پوستر هفته سلامت، تهیه و تولید تبلیغات محیطی با شعار و لوگوی هفته سلامت و نصب آن در مراکز تابعه سازمان و همچنین پخش پیام‌های صوتی در میادین و بازارها از دیگر برنامه‌های هفته سلامت است.

ارسال نظرات