مسئول بسیج سازندگی گفت: بسیج سازندگی جای دولت را نمی‌گیرد، پیمانکار نیست و بازوی اجرایی برای دستگاه‌های اجرایی است چراکه مأموریت‌های جهاد سازندگی انسجام‌بخشی در روستا و هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها است.
کد خبر: ۹۳۹۵۸۵۳
|
۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در کارگروه بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: حمایت از ۳ دسته از گروه های جهادی که در سطح استان فعالیت دارند مهمترین رسالت کارگروه بسیج سازندگی در استان ها است که حمایت گروه‌های جهادی که در جغرافیای خود فعالیت دارند مانند مسجد محورها، حمایت از گروه‌هایی که مهاجر هستند و حمایت از گروه‌های مهمان از نقاط مختلف توسط کارگروه بسیج سازندگی در استان های دیگر است.

زهرایی اظهار کرد: این برنامه در راستای تعامل با دولت سیزدهم و در مدت پنج سال تعریف شده که امید است به زودی اجرایی شود.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم رویکرد خوبی در راستای اجرای برنامه‌های محرومیت زدایی دارد و این جای تقدیر دارد و امیدواریم همه ظرفیت ها برای مردم پای کار بیاید و گام های بلندی برداشته شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: ۴۰ طرح کلان در دولت های نهم و دهم و ۴۰ طرح کلان در دولت‌های یازدهم و دوازدهم ارایه شد اما کمتر از این ظرفیت عظیم مورد استفاده قرار گرفت.

زهرایی یادآور شد: دولت سیزدهم قصد دارد از همه ظرفیت‌های مردمی برای تحقق شعارها استفاده کند و آیت‌الله رئیسی جهاد سازندگی را با نگاه ساماندهی به روستاها مطرح کردند و خوشبختانه نگاهشان به بسیج سازندگی استفاده از این ظرفیت عظیم است.

وی با اشاره به اینکه در قانون به بسیج سازندگی اجازه داده شده تا با سایر دستگاه‌ها یا قرارداد مستقیم ببندد و‌ یا از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان موافقت نامه‌ مبادله کند اظهار کرد: پروژه‌هایی که بسیج سازندگی در آن فعالیت می‌کند، غیرانتفاعی است و سود پروژه‌های بسیج سازندگی برای ماندن در کار حرام است و اگر سودی هم در پی داشته باشد در مسیر استمرار پروژه‌های محرومیت زدایی هزینه می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با تاکید بر اینکه جنس پروژه‌های بسیج سازندگی کوچک و محرومیت زدا است و پروژه‌های بزرگ کار نمی‌شود بیان کرد: بسیج سازندگی نهاد تسهیلگر و سامان‌دهنده و هدایت‌کننده گروه‌های جهادی هستیم که در راستای مأموریت‌های نظام وارد عمل می‌شوند.

زهرایی گفت: بسیج سازندگی بسترسازی را فراهم می کند و ما به عنوان یک دستگاه اجرایی که مسئولیت ساماندهی گروه‌های جهادی را بر عهده داریم باید با دستگاه‌های اجرایی تفاهمنامه ببندیم و عرصه را برای حضور گروه‌های جهادی فراهم کنیم.

وی ادامه داد: بسیج سازندگی جای دولت را نمی‌گیرد، پیمانکار نیست و بازوی اجرایی برای دستگاه‌های اجرایی است چراکه مأموریت‌های جهاد سازندگی انسجام‌بخشی در روستا و هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها است و امروز حاضریم تمام قد در خدمت دولت سیزدهم باشیم و بسیج سازندگی همواره در کنار دولت ها بوده است.

زهرایی بیان کرد: بسیج سازندگی، هر جایی که باری روی زمین بماند، ورود پیدا می‌کند و بازوی اجرایی است و در حوزه اقتصاد، مردم پایه کردن اقتصاد مأموریت مهم بسیج سازندگی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه یکی از برنامه های مهم مردمی کردن اقتصاد، تحقق اقتصاد مقاومتی است افزود: اقتصاد مقاومتی مبنا و بستر تولید داخل است و کاری که بسیج انجام می‌دهد قرارگاهی به نام اقتصاد مقاومتی است که دبیری آن بر عهده بسیج سازندگی است.

وی بیان کرد: بسیج سازندگی با ترویج و تبیین طرح‌های اقتصاد مقاومتی، پرداخت تسهیلات و همراهی تولیدکنندگان در فرآیند تولید، گام‌های قرص و محکمی در زمینه اشتغالزایی، بهبود درآمد خانوار‌های روستایی و افزایش تولید برداشته است.

زهرایی اولویت اول بسیج کشور در روستاها را تامین آب شرب و آب کشاورزی، مسکن محرومان با اولویت مددجویان تحت حمایت بهزیستی و کمیته امداد و ایجاد زیرساخت‌های اشتغال عنوان کرد.

وی افزود: استان مرکزی در آبرسانی کشاورزی به عنوان یک الگوی برتر در سطح کشور مطرح است و خوشبختانه بسیج سازندگی استان مرکزی در حوزه آبرسانی عملکرد درخشانی دارد و مهمترین ویژگی آن مشارکت عمومی مردم و گروه های جهادی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷ هزار پروژه آبرسانی شرب در روستاها و ۵۵۰۰ پروژه آب کشاورزی در روستاها در حال برنامه ریزی و توافق است و امیدواریم این پروژه ها هم در راستای خدمت رسانی به مردم و محرومیت زدایی و هم اشتغال زایی موثر باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات