رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز پرداخت خسارت بیمه‌ای ناشی از اغتشاشات اخیر به واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و گفت: البته برآورد خسارت‌ها هنوز تکمیل نشده است.
کد خبر: ۹۱۹۷۰۲۶
|
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، غلامرضا سلیمانی در حاشیه برگزاری بیست و ششمین همایش بیمه و توسعه از اعلام خسارات وارده در آشوب های اخیر طی هفته آینده خبر داد و گفت: هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت وارد شده به واحدهای آسیب‌دیده در جریان اغتشاشات اخیر صورت نگرفته است، اما برخی از واحدهایی که تحت پوشش بیمه آتش‌سوزی یا بلوا و آشوب بوده‌اند، با مراجعه به شرکت‌های بیمه‌ای تشکیل پرونده داده و خسارت‌های آنها نیز ارزیابی شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه از اوایل هفته آینده، فهرست دقیق خسارت‌های وارد شده در این ارتباط نهایی خواهد شد، افزود: میزان خسارت‌ها در بخش‌های مختلف متفاوت است، اما برای خسارت‌های عمده، ارزیابی انجام شده و تکمیل خواهد شد. 

رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به سوالی درباره ادغام شرکت‌های بیمه تاکید کرد: ادغام دستوری نیست و ما به عنوان نهاد ناظر در صورتی که شرکت‌ بیمه‌ای پرتفوی قابل قبول نداشته باشد، یا آن شرکت را ادغام و یا ادامه فعالیت آن را متوقف می‌کنیم. شرکت‌ها هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به استانداردهای تعیین شده هستند.

سلیمانی درباره ایجاد سازمان ملی ریسک اظهارداشت: کمیته این سازمان با حضور کارشناسان بیمه مرکزی و اساتید دانشگاهی تشکیل شده ولی در آینده باید ساختاری برای آن تعریف شود؛ هدف ما این است که این سازمان از حالت دولتی خارج شده و ترکیب آن خصوصی باشد.

رئیس شورای عالی بیمه درباره مصوبه هیات مدیره بیمه البرز برای انتخاب مدیرعامل در شرایطی که یکی از اعضای آن هنوز تاییده نهاد ناظر را نداشته است، گفت: مقام ناظر به این موضوع ورود پیدا کرد و مشکل قانونی نبود. زمان امضای حکم، از نظر تطبیق تاریخ موضوع رعایت شده بود.

وی در خصوص خودروهایی که بیشترین خسارت پرداختی به آنها تعلق دارد، تصریح کرد: به دلیل حجم بالای تردد پراید و پژو و بعضا پیکان در برخی شهرها، بیشترین حجم خسارات پرداختی نیز به این خودروها صورت گرفته؛ هر چند این نسبت در قیاس با گذشته بهتر شده است.

سلیمانی گفت: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد خودروهایی که بیشترین خسارت را دارند، خودروهایی هستند که در داخل تولید می شوند.

وی تصریح کرد: در مجموع در صنعت بیمه، اصلاحات و روان‌سازی های قوانین، می‌تواند به تشدید فضای رقابتی کمک کند؛ این در حالی است که در بررسی چالش‌های علت عدم رشد قابل قبول ضریب نفوذ بیمه، این نکته حاصل شده است که مردم باید آثار بیمه را لمس کنند؛ ضمن اینکه در این میان، فرهنگ سازی امری مهم به شمار می رود که البته باید در بازه زمانی انجام گیرد، نه اینکه تنها بر یک یا دو روز متمرکز شویم، بلکه گاها سال‌های سال باید کار مداوم فرهنگ سازی صورت گیرد.

ارسال نظرات