سرهنگ ارجونی در سومین جلسه هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج مداحان مطرح کرد:
سرهنگ ارجونی گفت: در رابطه با فعالیت‌های سازمان بسیج مداحان به بررسی دو موضوع نقشه راه اعتلای بسیج مداحان و کارگاه نغمه سرایان اهل سنت پرداخته می شود.
کد خبر: ۹۱۹۶۲۰۰
|
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵

به گزارش خبرنگارفرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج، سومین جلسه هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج مداحان با حضور یوسف ارجونی مسئول سازمان بسیج مداحان و فاطمه گنجی مسوول بسیج مداحان خواهران  و جمعی از مداحان و  شاعران عرصه ستایشگری در سالن رضوی سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
یوسف ارجونی مسئول سازمان بسیج مداحان با درود و تهنیت به محضر امام راحل(ره)، شهدای معظم و با ارزوی صحت و سلامتی برای امام خامنه‌ای و ضمن تبریک ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی و ولادت با سعادت امام حسن عسگری(ع) گفت: در رابطه با فعالیت‌ها و عملکردهای سازمان بسیج مداحان موضوعاتی متفاوتی را بررسی خواهیم کرد.
وی به بیان بحث نقشه راه اعتلای بسیج مداحان پرداخت و افزود: در حال حاضر بسیج، برنامه‌ای را تحت عنوان اعتلای بسیج فرهنگ مقاومت در دستور کارش قرار داده است که با دو موضوع پیش روندگی و پیش برندگی همراه است که در واقع هم برنامه درون سازمان و هم برنامه برون سازمانی را شامل می‌شود. به منظور تحقق این امر برنامه‌ای ده ساله برنامه ریزی شده است.
مسئول سازمان بسیج مداحان کشور در ادامه اظهار کرد:  قطعا جهت رسیدن به اعتلای مداحی در جامعه هدف ما در کشور بالای 100 الی 150هزار مداح می‌باشد.

لازم به ذکر است در حوزه شاعران آیینی و هیئات مذهبی نیز باید برنامه ریزی‌های تخصصی صورت گیرد.
ارجونی خاطر نشان کرد: با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب، بحث پیش برندگی و پیش روندگی با ویژگی‌هایی مانند روحیه انقلابی، جذب حداکثری، انسجام فکری، عمل مخلصانه به هنگام و به اندازه، خدمت گزاری، الگو سازی، امید آفرینی، بصیرت و دشمن ستیزی، مطالبه گری و جریان سازی آمیخته خواهد بود. در نتیجه با توجه به جایگاه حاضر باید یک حرکت سریع رو به جلو در این راستا انجام داد.
رمضانیان مسئول دبیرخانه اقشار بسیج گفت: بحث اعتلا از جمله انتظاراتی است که امام خامنه‌ای آن را مطرح کردند. طی سال‌های اخیراقداماتی به منظور شناخت ابعاد دقیق اعتلا و راهکارایی که برای اعتلا باید رخ دهد، صورت گرفته است. با توجه به دو اصل اساسی اعتلا که پیش برندگی و پیش روندگی است، به نوعی بسیج باید در هر دوبعد رشد و ارتقا یافته و به معنای واقعی به اعتلا رسید.
وی در ادامه افزود: متاسفانه تا به امروز به اعتلا به چشم یک پروژه دیده شده است نه یک پروسه. ما بر اساس فرمایشات امام خامنه‌ای، اقتضائات ماموریتمان و شرایط جامعه متوجه می‌شویم که اعتلا کار مقطعی برای یک موضوع و منظور خاص نیست بلکه بایستی خودمان را در بسترشرایط با در نظر گرفتن دو نکته پیش برندگی و پیش روندگی بحث اعتلا ببینیم و با توجه به آن، قشر خود و یا در کلامی سازمان بسیج را در این مسیر قرار داد تا در جهت گیری، هدایت، حمایت و نظارت حضور فعال داشته باشد.
در ادامه حجت الاسلام باباخانی عنوان کرد: لازم به ذکر است که در 40 سالگی انقلاب دیگر برنامه ریزی‌های کوتاه مدت ثمر بخش نخواهد بود. بسیج بایستی برنامه‌ای مدون و طولانی مدت 10 الی 12 ساله برای تحقق این هدف برنامه ریزی کند و از صفر تا صد این نکته که یک مداح و ستایشگر از جهات سیاسی، علمی، عملی و ... به چه نیاز دارد تبیین شود. در حقیقت بایستی در ابتدا ستایشگر تراز انقلابی را تعریف کرد و سپس اقداماتی که باید انجام داد، مشخص گردد.
وی به عرصه‌هایی که بسیج بدین منظور باید در آنجا فعالیت کند پرداخت و خاطر نشان کرد: نونهالان و نوجوانان افرادی هستند که در آینده می‌توانند به ستایشگری و مداحی بپردازند. برنامه‌هایی برای این سنین باید لحاظ کرد، مثلا آموزش و پرورش مسابقات قرآن خوانی و مداحی برگزار می‌کند و این مسابقات اثر بخش می‌باشد. بنابراین این بخش را فعال کنید و آموزش‌های لازم را به نوجوانانی که در این زمینه استعداد و علاقه دارند آمورش دهید. و این را در نظر بگیریم که تمام این اقدامات را با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب انجام داده و بر اساس آن جلو رفت تا ثمر بخش باشد.
سویزی مسئول اسبق سازمان بسیج جامعه زنان گفت: بسیج، بالنده و سازنده در عرصه‌های گوناگون مشغول به فعالیت است.
وی به نکات تاثیرگذار در برنامه ریزی‌ها اشاره کرد و افزود: بسیج در دو شاخه قابل تصور است که عبارت است از تفکر بسیج و تشکل بسیج . بدون شک تفکر بسیج بر محور ناب گرایی بر ارزش‌ها و نوگرایی در روش‌ها باید استوار باشد. اگر صرفا ناب گرایی در ارزش‌ها باشد ولی نوگرایی نباشد به مقتضیات زمان و تحولات مخاطب ما در جامعه توجه نشده است. این امر باعث ناکارمدی و کم تاثیری برنامه ‌های گوناگون ما خواهد شد.
مسئول اسبق سازمان بسیج جامعه زنان با پرداختن به مبحث تفکر و تشکل بسیج اظهار کرد: تفکر بسیج بر مبنای ناب گرایی ارزش‌ها استوار است. ناب گرایی در ارزش‌ها، اتصال به اسلام، مبانی انقلاب اسلامی، آرای امام راحل(ره) و اطاعت مستمر از منویات امام خامنه‌ای است. ظهور و بروز این تفکر در جامعه در بستر تشکل بسیج است. در حقیقت بسیج باید همان اندازه که به فراگیری می‌اندیشد به پاسخگویی بیندیشد و همان اندازه که به پاسخگویی میندیشد به انعظاف پذیری بینذیشد و به همان اندازه هم به واقعیت نگری بپردازد.
سویزی در ادامه تصریح کرد: اسلام حقیقت گرای واقعیت نگر است و به اقتضای آن منعطف است. هیئت‌های اندیشه ورز باید حقیقی و اثر بخش باشند نه صرفا یک جلسه تشریفاتی و گزارش کاری. لذا باید برای رسیدن به بالتدگی به ظواهر بستده نکنیم. در حقیقت بسیج باید همان اندازه که به فراگیری می‌اندیشد به پاسخگویی بیندیشد و همان اندازه که به پاسخگویی میندیشد به انعظاف پذیری بیندیشد و به همان اندازه هم به واقعیت نگری بپردازد.

باید طوری اقدام کرد تا برای حاکمیت اسلام تلاش کرد تا حقانیت به حاکمیت بنشیند پس با در نظر گرفتن  روانشناسی اجتماعی

می توان ، به اصلاح سبک زندگی مردم  پرداخت.
وی در پایان سخنانش عنوان کرد:باید اصول متقاعد سازی و اثر بخشی، رشد کیفی مداحان و بحث توحید با محوریت توحید از نگاه اهل بیت و مختصلت فکر انقلابیی و ولایتی در نظر گرفته شود .البته اهداف نهایی باید اجتماعی کردن ارزش‌ها در جامعه، اصلاح سبک زندگی مردم باشد.

 

 

 

 

ارسال نظرات