کارگاه تغذیه ومکمل های غذایی درآموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.
کد خبر: ۹۱۸۹۲۴۷
|
۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۴
رئیس کارگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی این استان گفت: به منظور آشنایی همکاران و والدین دانش آموزان با موضوع تغذیه سالم واستفاده از مکمل‌ها در فرآیند کار‌های روزمره از جمله تحصیل دانش آموزان و همچنین برای افزایش سطح آگاهی پرسنل آموزش وپرورش کارگاه تغذیه سالم برگزار شد.
خانم بوستانی گفت: مهمترین عامل در کاهش وزن افراد تغیر شیوه زندگی با رعایت رژیم غذایی سالم است.
وی گفت: افراد باید الگوی غذای سالم را رعایت نمایند و ویتامین لازم را در دوران سنی مختلف از طریق تغذیه سالم جذب نمایند تا دچار کم خونی وکوتاه بودن قد نشوند.
رئیس کارگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد در خصوص بحث تغذیه و ترویج الگوی غذای سالم، به افزایش مصرف سبزیجات، میو جات، کاهش مصرف چربی ها، قند وشکر، خطرات اضافه وزن و فواید کاهش وزن اشاره کرد.
گفتنی است در پایان این کارگاه به سئوالات مخاطبین در ارتباط با تغذیه سالم پاسخ داده شد.
ارسال نظرات