خبرهای داغ:
وضعیت نوجوانان آمریکایی و اروپایی که از ابتدای وارد شدن به مهدکودک با مسائل جنسی و اعتیاد آشنا می شوند، گویای آمارهای عجیب و غریبی از پایین آمدن سن اعتیاد و بارداری ناخواسته در بین دانش آموزان است.
کد خبر: ۹۱۸۳۴۴۰
|
۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج، چندی پیش مرکز تحقیقات "پیو" (pew research center) طی یک نظر سنجی از دانش آموزان ۱۳ تا ۱۷ ساله آمریکایی مهم ترین مشکلات دانش آموزان این کشور را به ترتیب فراگیری ( اضطراب و افسردگی، زورگویی و مصرف مواد مخدر و الکل، فقر، بارداری در نوجوانی و باندبازی اعلام کرد.
تکرار این دست خبرها مبتنی بر آمار و ارقام رسمی از سوی معتبرترین مراکز تحقیقاتی آمریکایی اگر چه برای مردم این کشور زنگ خطری بزرگ محسوب می شود اما به نوعی دیگر بیدارباشی نیز برای سایر ملل است که به جامعه آمریکایی به شکل یک مدینه فاضله بدور از مشکلات نگاه نکنند و آن را الگویی برای کشور و جامعه خود قرار ندهند.
جامعه آمریکایی و اروپایی به خاطر برخی از قرابت های اجتماعی و هنجاری در خیلی از مسائل به ویژه مسائل فرهنگی و حقوقی زنان و نوجوانان دچار یکسانی یا همگونی آسیب ها هستند، از جمله آسیب هایی نظیر افزایش اعتیاد به ویژه در زنان و پایین آمدن سن اعتیاد ، افزایش روابط خارج از محدوده ازدواج در بین نوجوانان و جوانان ، افزایش مصرف الکل، افسردگی و اضطراب و خودکشی است.
این مسائل در حالی گریبانگیر کشورهای اروپایی و آمریکایی شده است که اسنادی شبیه اسناد ۲۰۳۰ ، انواع کنوانسیون های حمایت از کودکان و زنان، آزادی های بی حد و حصر در ارتباط گیری بین دختر و پسر، آزادی در سقط جنین و انواع راه ها برای به اصطلاح شاد زیستن، باز باز است و هیچ قانونی ضد این ولنگاری های رفتاری و فرهنگی نبوده و نیست! عاقلان دانند که این همان پاشنه آشیل جامعه غربی است.
اما تأسف برانگیز این است که با وجود تمام این اخبار باز هم هستند افرادی در کشور ما که چشم بر جوامع غربی دوخته و سبک زندگی آنها را به عنوان الگویی برای جامعه ایرانی تجویز می کنند و با صراحت و در لفافه ؛ زیرزمینی و به صورت علنی در تلاش برای پیاده سازی مفاد تفاهم نامه ها و اسناد بین المللی در این زمینه هستند.

جدول آخرین نظر سنجی مشکلات دانش آموزان آمریکایی
در یک بررسی کوتاه از وضعیت کودکان و نوجوانان آمریکایی و اروپایی که از ابتدای وارد شدن به مهدکودک با مسائل جنسی و اعتیاد آشنا می شوند، می توان به آمارهای عجیب و غریبی دست پیدا کرد که گویای پایین آمدن سن اعتیاد و بارداری ناخواسته در بین دانش آموزان این مدارس است. این دست ولنگاری در مصرف مواد مخدر و فحشا ، باعث بروز بیماری های جنسی و مقاربتی در بین نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله آمریکایی شده است که در قاموس آنها هنوز " کودک " نامیده می شوند!
به شهادت آمار مرکز کنترل بیماری ها (Center of disease control)، ایالات متحده آمریکا بیشترین میزان بارداری نوجوانان زیر ۲۰ سال را در سراسر جهان دارد. بارداری نوجوانان باعث بروز مشکلات عدیده ای هم چون ترک تحصیل کودکان ، تنها ماندن برای تمام عمر و به دوش کشیدن مسوولیت فرزند ناخواسته و طرد شدن توسط خانواده می شود. مرکز کنترل بیماری ها آماری بالغ بر ۷۵۰ هزار کودک باردار در سال را برای آمریکا ارایه داده است و می افزاید از هر ده مورد بارداری ۸ مورد ناخواسته بوده است و در ۸۱ درصد موارد این بارداری ها در خارج از عرف ازدواج صورت گرفته است.

میزان زایمان و سقط جنین در نوجوانان کشورهای اروپایی و امریکایی
این آمار در حالی ارایه شده است که در کشور آمریکا آموزش های جنسی از سنین کودکی در مدارس به دانش آموزان داده می شود و این کشور سالانه ملیاردها دلار صرف آموزش روش های ضد بارداری می کند. تنها در سال ۲۰۰۲ میلادی کشور آمریکا ۱,۷۳ ملیادر دلار صرف آموزش روش های ضد آبستنی کرده است که ۶۵۳ ملیون دلار آن صرف نوجوانان شده است. با این حال به نظر می رسد این آموزش ها نتوانسته است کمکی در جلوگیری از سقوط اخلاقی جامعه آمریکا بکند. به طوری که بنابر آخرین گزارش مرکز تحقیقات "پیو" (pew research center) ۳۴ درصد دانش آموزان دختر مدارس آمریکا درگیر بارداری ناخواسته بر اساس روابط خارج از عرف زناشویی شده اند و ۴۴ درصد در معرض بارداری های ناخواسته قرار دارند.

اما این آمار و ارقام تنها به کشور آمریکا و مهد تمدن غرب منتهی نمی شود و سایر کشورهای اروپایی و غربی نیز از این معضل فرهنگی در امان نبوده اند. به طور مثال به جدولی که یونیسف در سال ۲۰۰۱ برای چند کشور اروپایی منتشر کرده است در زیر دقت کنید. این آمار میزان بارداری از هر هزار دختر ۱۵ تا ۱۹ ساله در برخی کشورهای غربی است. این آمار که متعلق به سال ۱۹۹۶ میلادی یعنی ۱۵ سال پیش است در اولین ستون تعداد افراد در ۱۰۰۰ نفر را نشان می دهد و آخرین ستون درصد سقط جنین را گزارش می کند (+). بعد از آمریکا ، کشورهایی هم چون اسراییل ، انگلستان ، اسلواکی ایسلند کانادا و استرالیا در صدر سقوط کردگان قرار دارند.گویی آمار و ارقام دست به دست هم داده اند تا پرده از یک واقعیت تلخ و دردآور در جوامع متمدن (!) غربی بردارند: سقوط شتابان اخلاقیات به رغم ادعای اخلاق مداری اومانیستی.
براساس قانون Law آموزش و پرورش دولت انگلیس، آموزش درس رابطه جنسی برای دوره ابتدایی و توزیع قرص های ضد بارداری در مدارس راهنمایی الزامی است و درصورت عدم قبول با مدیران متخلف برخورد می شود.
باگسترده شدن فساد درجوامع غربی و پایین آمدن سن جرم Crime در کشورهای اروپایی، کشور انگلیس به صورت جدی تصمیم گرفته تا آموزش مقاربت را از کمترین سن یاد گیری در کودکان آغاز کند.
برهمین اساس روزنامه انگلیسی نوشت: مدارس ابتدایی درصورتی که درس های آموزش روابط را متوقف کنند مجازات می شوند. مدارس راهنمایی نیز موظف هستند قرص های ضد بارداری و لوازم جلوگیری توزیع کنند.
این روزنامه افزود: اکنون مدارس ابتدایی در انگلیس باید طرز داشتن رابطه را به دانش آموزان خود آموزش بدهند. ادعا شده است که این به خاطر سلامت روش زندگی آن ها می باشد
مدارس راهنمایی هم تشویق شده اند که قرص ها و وسایل جلوگیری را توزیع کنند و این پیام سلامت است.
این روزنامه انگلیسی در پایان یاد آور شد: در تحقیقاتی که اخیرا انجام شده نتایج به دست آمده نشانگر آن است که از هر ۵ مدرسه یکی تصمیم گرفته است که تدریس لازم را انجام ندهد.
به نظر می رسد، آموزش های انحرافی در مدارس انگلیس برای جمع و جور کردن مشکلات ناشی از رابطه در سنین پایین نیست که مشکل بزرگی برای جامعه شناسان انگلیسی ایجاد کرده، زیرا این امر حداقل با مخالفت ۲۰درصدی مدارس روبرو شده است.
تلاش دولت انگلیس درواقع برای همگانی کردن فحشا و ترویج بی بندباری برای سرگرم کردن جوانان به خودشان است تا به موضوعات اصلی کشورشان توجهی نداشته باشند.

در ماه های گذشته، هنجارشکنی هایی در مدارس تهران و برخی از شهرستان های کشور به بهانه عدم شادی دانش آموزان رخ داد که در آن دانش آموزان همراه با مربی ها و معلمان خود به رقص و پایکوبی می پرداختند و در کنار این حرکت از چندی پیش در راستای اجرا کردن اسنادی مانند ۲۰۳۰ و منع کودکان از جنگ و ... شاهد حذف اسم شهید و شهادت و هر آنچه مربوط به تاریخ هشت سال دفاع مقدس می شود هستیم تا جایی که این روند از کتب درسی به اسم خیابان ها و کوچه های شهر هم رسید! بهانه این است که جنگ و آثار و فرهنگ آن خشونت طلبی است ،هدف این است که معنویت را از جامعه بگیرند و هر آنچه الهام بخش معنویت است را نابود سازند تا جامعه را به سمت انحطاط بکشند و در این زمینه حق کودک و نوجوان و شادزیستن آنها را بهانه قرار داده اند.
این در حالی است که وقتی به آمار های رسمی کشور آمریکا نگاه می کنیم، درصد بالایی از کودکان و نوجوانان آنها که نه بویی از حجاب دارند و نه معنی عفاف را می دانند، نه معنویت در مسیر زندگی برای شان مشخص شده است و به جای کلاس ایثار و شهادت برای شان کلاس آواز و رقص تدارک دیده اند درگیر افسردگی و اضطراب به تبع آن قتل و خشونت و خودکشی هستند!

مرکز تحقیقات "پیو" (pew research center) در این زمینه بر اساس نظر سنجی که از خود دانش آموزان داشته است به آمار را ارائه می دهد که ۷۰ درصد دانش آموزان امریکایی درگیر افسردگی و اضطراب هستند و ۲۶ درصد آنها نیز در معرض خطر این بیماری قرار دارند و از طرف دیگر ۵۵ درصد آنها دچار قلدری و زورگویی هستند که این مسئله حوادث تیراندازی و کشتار را در بین دانش آموزان آمریکایی بالا برده است و ۳۵ درصد نیز در معرض دچار شدن به این بیماری می باشند.
به هر حال آنچه گفته شد مبین این واقعیت است که «کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی» جوامع غربی اگر نسخه برای بهبود وضعیت زنان و کودکان و حقوق شهروندی سایر کشورها مانند ایران هستند ابتدا با نسخه خود درد جامعه شان را دوا کنند! و اگر قرار بر آبادی فرهنگ یک کشور است ابتدا باغجه ویران خود را بیل بزنند!

طنین یاس - منیره غلامی

ارسال نظرات