نماینده ولی‌فقیه در گیلان گفت: مسئولان در نظام دینی نباید رفاه طلب و آسایش طلب باشند.
کد خبر: ۹۱۷۲۴۲۶
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱
به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت،  آیت الله رسول فلاحتی صبح امروز در مراسم سوگواری سالار شهیدان اباعبدالحسین (ع) در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) سپاه قدس گیلان اظهار داشت: چراغی که تمام انبیای الهی فروزان کردند، امام حسین (ع) با تقدیم جان خود این چراغ را به همه بشریت هدیه کرد.

نماینده، ولی فقیه در استان گیلان باور و ایمان به خدا و قیامت را از اموری که موجب پذیرش انسان در توحید می‌شود دانست و گفت: بسیاری از انحراف‌هایی که در زندگی انسان اتفاق می‌افتد معلول نبود یا ضعف ایمان به خدا و قیامت است.

امام جمعه رشت با اشاره به مسائل مطرح شده در مدیریت‌های اجتماعی در اندیشه متفکران اسلامی و غربی به منظور جلوگیری از انحراف مالی، مدیریتی و سیاسی مدیران ابراز داشت: تنها راهی که عامل خوب ماندن و سلامت ماندن مدیران می‌شود باور آن‌ها به خداوند متعال است.

آیت الله فلاحتی خودبینی انسان را مانع خداباوری دانست و تصریح کرد: اگر کسی در زندگی خداباور باشد آنجا که بین خواسته الهی و خواسته خود قرار گیرد، از خود می‌گذرد.

وی بزرگ‌ترین ویژگی یاران امام حسین (ع) را خداباوری و قیامت باوری عنوان کرد و خاطرنشان کرد: هر کسی دو ویژگی مذکور را در خود ایجاد کند تمام مشکلات زندگی اش برطرف می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه خدای متعال به اهل دل بصیرت می‌دهد که اهل دنیا را بشناسد، خاطرنشان کرد: مومن جامعه و افراد را با نور خدا می‌بیند، اما اسرار را برای کسی فاش نمی‌کند.

امام جمعه رشت با اشاره به پنج ویژگی و نشانه انسان‌های مومن در روایتی از پیامبراکرم (ص) اظهار داشت: مومن کسی است که ورع دارد و در خلوت پرهیزکار است.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه مومن در زمانی که مال و اموالی ندارد به نیازمندان کمک می‌کند، تصریح کرد: مومن در مصائبی که برای او پیش می‌آید تحمل خود را بالا می‌برد.

وی یکی از ویژگی رهبران الهی را صبر و بردباری دانست و عنوان داشت: رهبران الهی نباید رفاه طلب باشند و نخستین ملاک آن‌ها این است که در مسیر خدمت به مردم آسایش نداشته باشند.

نماینده، ولی فقیه در گیلان با تاکید براینکه مسئولان در نظام دینی نباید رفاه طلب و آسایش طلب باشند، خاطرنشان کرد: مومن هنگام غضب باید بتواند جلوی خشم خود را در زندگی فردی و اجتماعی بگیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظرات