هدایت نقدینگی به سمت تولید؛ راهکاری در جهت تحقق شعار سال
بانک ایران زمین،در راستای هدایت نقدینگی به سمت تولید و رونق واحدهای تولیدی تعطیل شده،سیاست ها و برنامه ریزی خود را بر روی این هدف متمرکز کرده است.
کد خبر: ۹۱۷۰۶۵۴
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵

گروه اقتصادی_ خبرگزاری بسیج؛ مقدمه: گرچه برخی بانکهای کشور با صرف سرمایه در زمینه تولید و دیگر فعالیت های زیربنایی با بازیافت طولانی مدت این سرمایه ها در کوتاه مدت به دنبال سود دهی نیستند اما با تأثیر بر روی اشتغال، تولید و متغیرهای خرد و کلان اقتصادی در همان کوتاه مدت، موجب کاهش بسیاری از هزینه های اجتماعی و اقتصادی در میان مدت و بلندمدت می شوند که این امر درواقع موجبات توسعه همه جانبه اقتصادی را فراهم می آورد.

این یک واقعیت است که بانک‌ها باید از تولید کشور حمایت کنند تا اشتغال‌زایی مطلوب در کشور صورت گیرد. تداوم اجرای طرح رونق تولید توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در صورت حمایت واقعی بانک‌ها می‌تواند زمینه اشتغال بیشتر را فراهم کند و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تولید و اشتغال را تحقق بخشد.

از طرفی نیز ارائه تسهیلات توسط بانک‌ها برای تولید کنندگان در کشور باید به گونه‌ای صورت بگیرد که تنها منافع مالی بانک مدنظر نباشد زیرا تبعات منفی این نوع از ارائه تسهیلات نیز نه تنها شامل تولید کننده و خط تولید، بلکه شامل همه افراد جامعه می شود.

گزارش بسیج حاکی از آن است که بانک ایران زمین،در راستای هدایت نقدینگی به سمت تولید و رونق واحدهای تولیدی تعطیل شده،سیاست ها و برنامه ریزی خود را بر روی این هدف متمرکز کرده است.

در همین زمینه در سال رونق تولید، بانک ایران زمین با ارائه تسهیلات صحیح و با درنظر گرفتن سود واحد های تولیدی نقش بسزایی در چرخه تولید کشور ایفا کرده است. این بانک در ارائه ی تسهیلات بانکی تنها سود بانک را در نظر نگرفته تا حامی کسب و کارهای نوین و مشاغل و واحدهای تولیدی خرد باشد.

بر این اساس هادی قدیمی، معاون عملیات بانکی با تاکید بر هدف گذاری بانک ایران زمین برای حمایت از رونق تولید و کارآفرینی در کشور بیان کرد: برای ارائه خدمات و دستیابی به اهداف تعیین شده جذب منابع جزء اولویت های کلیدی و اصلی سیستم بانکی است. وی خواستار تلاش و کوشش تمامی کارکنان در زمینه جذب منابع و اهداف تعیین شده توسط مدیران ارشد بانک شد.

معاون عملیات بانکی بیان کرد: اقدامات صورت گرفته توسط امور شعب استان ها برای اجرایی شدن طرح های ابلاغی با هدف جذب منابع و رفع نواقص موجود است. براساس همین سیاست، اهداف جذب منابع برای اولین مرحله قبل از سال جاری تهیه و پس از تایید هیات مدیره به شعب ابلاغ شد.

وی گفت: سرمایه گذاری های بزرگی در بخش های مختلف عمرانی همچون سیمان غرب آسیا، فولاد اکسین اهواز، خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک و پروژه فیبر نوری جنوب جهت حمایت از رونق تولید توسط بانک انجام شده است.

همچنین معاون عملیات بانکی همچنین از اعطای بسته های تسهیلاتی جدید در راستای کمک به کسب و کارهای نوین و حمایت از مشاغل خرد خبر داد.همچنین حسینی کناروئی، مدیریت امور شعب استان ها به تشریح معماری و ساختار کارگروه های طراحی شده توسط امور شعب پرداخته و مجدداً نحوه ایجاد کارگروه ها و هدف اصلی آنها را بیان نمود.

کناروئی گفت: امور شعب استان ها در ماه های پایانی سال 97 شروع به طراحی کارگروه های تخصصی در تمامی زمینه ها در بانک نمود و هدف اصلی آن تعامل هر چه بیشتر ستاد با مدیریت ها و به تبع آن با تمامی شعب زیر مجموعه است.

مدیر امور شعب استان ها به تجزیه و تحلیل عملکرد شعب استان خراسان جنوبی تا مرداد 98 پرداخته و بیان کرد: انتظار ما از شعب موفقیت در تمامی زمینه هاست. به عنوان مثال زمانی که یک شعبه می تواند در صدور ضمانتنامه موفق عمل نماید، قطعاً دیگر شعب نیز می توانند عملکرد مناسبی در این خصوص از خود نشان دهند و فقط با پشتکار می توانیم به موفقیت های بزرگی کسب کنیم. وی همچنین بر انجام هر چه بهتر برگزاری کارگروه ها تاکید کردند.

یزدانی مدیرامور شعب استان خراسان جنوبی ضمن تقدیر و تشکر از حضور معاونت عملیات بانکی و مدیریت امور شعب در این استان به تجزیه و تحلیل عملکرد شعب و در زمینه طرح های تعین شده جذب منابع، صدور ضمانتنامه، بانکداری مدرن، وصول مطالبات و کارگروه های تخصصی توضیحات جامع و کاملی را ارائه نمودند.

این امر نشان می دهد که اگر بانک های کشور با هدف گذرای ونق تولید و کمک به اشتغال پایدار همگی وارد صحنه شده و با حمایت از واحدهای تولیدی اهتمام ورزند، گمانه دست نایافتنی بودن شتاب گیری تولید داخلی ، خوابی بی تعبیر خواهد شد.

 

ارسال نظرات