استاندار خراسان رضوی تاکید کرد:خبرنگاران گفتمان اقتصاد فرهنگی را در خراسان رضوی رایج کنند.
کد خبر: ۹۱۶۸۱۸۳
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ علیرضا رزم حسینی در نخستین نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه که با حضور جمعی از مدیران استانی در محل تالار شهر مشهد برگزار شد ضمن گرامی داشتن یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: در ابتدای کارمان دو مسیر پیش رو داشتیم، یا از طریق بودجه‌های دولتی وظایف قانونی خود را انجام دهیم یا درمسیر دوم در کنار همه این وظایف کار‌های جدیدی برای برون از شرایط اقتصادی موجود پیدا کنیم.

وی ضمن اشاره به نام گذاری سال‌های زیادی از سوی رهبر معظم انقلاب با موضوع اقتصادی گفت: این نکته بیانگر اهمیت موضوع اقتصاد است که اگر در این زمینه تقویت نشویم حتما آسیب پذیر خواهیم بود.

استاندار خراسان اذعان کرد: در سال‌های بعد از انقلاب برای رسیدن به توسعه با موانعی از جمله تمرکزگرایی، بروکراسی اداری، عدم انسجام ارکان حکومت، نزاع‌های سیاسی، بزرگ بودن دولت، عدم توجه به فرهنگ اقتصادی در تبلیغ آموزه‌های دینی، نگاه منفی به مجاهدان اقتصادی، قوانین مزاحم و عدم تناسب اختیارات و وظایف با مسئولیت‌ها روبرو بوده ایم.

رزم حسینی افزود: هر کشوری اگر به پیشرفت رسیده در آرمان‌ها و اهداف خود وحدت داشته است که اگر ما هم این ویژگی را داشته باشیم حتما شرایط خوبی را در کشور و استان خواهیم داشت.

وی در خصوص مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی گفت: مدل ما یک مدل مدیریتی است که می‌تواند بسیار در نظام اقتصادی موثر باشد، بر اساس این مدل اگر ما سرمایه گذاری را افزایش دهیم علاوه بر ایجاد شغل باعث رشد شاخص‌های اقتصادی خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی ضمن بیان این که آنطور که باید در جامعه به فرهنگ اقتصادی پرداخته نشده است، افزود: علاوه بر ائمه جمعه که باید در زمینه ترویج فرهنگ اقتصادی سعی خود را بکنند، خبرنگاران هم باید گفتمان اقتصاد فرهنگی را رایج کنند.

رزم حسینی در بخش دیگری خاطرنشان کرد: امروز با توجه به سرعتی که در انتخاب معین‌ها صورت گرفت نهایتا ۸۵ شرکت مسئولیت توسعه محلی و توامندسازی جوامع روستایی را پذیرفته اند که به امید خدا به ۱۰۰ معین خواهند رسید.

وی با بیان این که هر کسی ایرانی است خودش را باید وقف سازندگی شهر و کشورش کند، تاکید کرد: معین‌های ما در شش گام از جمع آوری اطلاعات گرفته تا توامند سازی جوامع محلی بر اساس ظرفیت‌های بومی منطقه را به توسعه خواهند رساند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به این که شرط موفقیت مدل اقتصاد مقاومتی پیگیری ارکان حکومت و مقامات استانی است، اضافه کرد: برای این که بتوانیم مرتبا فعالیت معین‌ها رصد کنیم یک نهاد مردمی اقتصادمقاومتی راه اندازه کردیم که خارج از دولت هم قرار دارد.

رزم حسینی اضافه کرد: در مدتی که طرح اقتصاد مقاومتی در استان شروع شده ۷۵۴ موافقت نامه امضا شده است که پای هر کدام از آن‌ها امام جمعه، سرمایه گذار، نماینده مجلس، فرماندار و نماینده دادگستر امضا کرده اند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در عین حال در این مدت اجرای طرح اقتصادی فرهنگی از پروژه‌های بزرگ مثل همیاران آب و مدیریت واحد آب و خاک غفلت نکرده و طرحی جامعه در این زمینه طراحی کردیم.

رزم حسینی در همین رابطه افزود: برای ۳۲ دستگاه تکلیف برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد مشخص شده است که در همین راستا برای هشت محله طرح نجات اجرا خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در کنار تمام طرح‌ها خود یک منشور همدلی هم راه اندازی خواهد شد که در قالب آن همه برای آبادانی استان همدل خواهند بود.

وی گفت: در حوزه اقتصاد دنبال توامند سازی مردم در روستا‌ها هستیم البته برای این از روستا شروع کردیم که مهاجرتی که در جریان است را متوقف کنیم، چون تاکنون خدماتی به روستا‌ها برده ایم که نتیجه عکس داده و نتوانسته نیاز اشتغال آن‌ها را تامین کند.

استاندار خراسان رضوی به سیاست‌های مدیریت استان در حوزه ورزش پرداخته و خاطر نشان کرد: مدیران کل ورزشی و نخبگان ورزشی را جمع خواهیم کرد تا پیشینه استعداد ورزشی استان را شناسایی کنیم که این طرح هم در حوزه ورزش و جوانان آماده خواهد شد.

رزم حسینی در انتهای سخنانش خطاب به خبرنگاران و مدیران رسانه‌های حاضر در جمع گفت: در طرح اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه اصحاب رسانه هستیم و می‌خواهیم که رسانه‌ها در استان منادی وحدت باشند بر این اساس از کار تبلیغ کنند نه شخص.
ارسال نظرات
پر بیننده ها