مدیر کل دفتر نظامهای بهره برداری تعاونی های تولید و شرکت های سهامی زراعی سازمان مرکزی تعاونی روستایی گفت: آذربایجان غربی استان پیشرو در اجرای طرح ابیاری و زهکشی شبکه های فرعی غرب و شمالغرب کشور است.
کد خبر: ۹۱۶۶۵۰۶
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، نادر علیزاده در اولین گردهمایی تخصصی مدیران و عوامل اجرایی پروژه‌های ایجاد و استقرار نظام‌های بهره‌برداری طرح جامع شبکه‌های آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور که با میزبانی مدیریت تعاون روستایی و اتحادیه تعاونی‌های تولید آذربایجان غربی در محل سالن همایش مرکز اموزش شهید باکری  استان برگزار شد ، با بیان این مطلب اظهار کرد: تعداد 190 شرکت تعاونی در راستای بهره برداری بهینه از منابع اب و خاک و مدیریت مصرف پیش بینی شده که در سطح 6 استان کشور مستقر شود که تا کنون 140 شرکت ثبت و راه اندازی شده و روند تشکیل مابقی شرکت ها در دست اجراست که تا پایان سال جاری انجام می شود.

 علیزاده افزود: یکی از کارهای بسیار بزرگ و مهمی که با پیگیری وزارت جهاد کشاورزی در حال نهایی شدن است، طرح آبیاری و زهکشی شبکه های فرعی غرب و شمالغرب کشور است که فرایند فیزیکی در حوزه عملیات آب و خاک روبه اتمام است.

 وی بیان کرد:  این طرح و فرایند تشکیل شرکت‌ها در 6 استان در دست اجراست که اردبیل، آذربایجان غربی ، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه و ایلام جزو این استانها هستند.

 این مسئول اظهار کرد: یکی از ماموریت‌هایی که در این طرح جزو وظایف حاکمیتی وزارت کشاورزی است، برآیند تشکیل و استقرار نظام بهره برداری است تا بتوانیم از این سرمایه گذاری ارزشمند که در حوزه آب و خاک اجرا شده با تشکیل شرکتهای تعاونی تولید استفاده بهینه از این سرمایه کذاری انجام شده را داشته باشیم .

 علیزاده بیان کرد: موفق شدیم با همکاری مجری طرح اقدامات نوینی را در حوزه نظام بهره برداری شروع کنیم که براساس قانون تعاونی کردن تولید و یکپارچه نمودن اراضی، در سال 93 در مجلس این قانون اصلاح و به دولت و وزارت جهادکشاورزی ابلاغ شد.

 وی گفت: ظرفیت‌های خوبی در این قانون برای شرکت‌های تعاونی تولید پیش بینی شده که مدیریت منابع آب و خاک و تولید محصولات کشاورزی از جمله این ظرفیت هاست.

 علیزاده اظهار کرد: آذربایجان غربی استان پیشرو در اجرای طرح ابیاری و زهکشی شبکه‌های فرعی غرب و شمالغرب کشور است، که در این راستا از سایر مناطق دعوت شده تا از اقدامات لازم در فرایند اجرای این کار بازدید کنند تا از این طریق الگوهای خوب و پیشرو اشاعه شوند.

 مدیرکل دفتر نظام‌های بهره برداری تعاونی های تولید و شرکت های سهامی زراعی سازمان مرکزی تعاونی روستایی، گفت: جلب مشارکت کشاورزان و به کارگیری مدیریت آب و خاک و تولید توسط این تعاونی‌ها و ارتقای مدیریت تولید از اهداف مهم قابل پیگیری دفتر نظام‌های بهره برداری در اجرای این طرح است.

 وی خاطرنشان کرد: امروز نظام‌های بهره‌برداری به عنوان کانون و محور اصلی همه فعالیت‌های مربوط به توسعه کشاورزی پایدار مورد توجه قرار می‌گیرد.

 این مسئول یاد اور شد: هدف از برگزاری این گردهمایی، آشنایی تمام دست اندرکاران با فرایندهای اجرایی، سند مدیریت، شرح وظایف عوامل اجرایی و فرایندهای گزارش‌گیری و اصول و روش‌های تسهیلگری است.

 انتهای پیام/ع

ارسال نظرات