خبرهای داغ:
عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «بسیج»:
ثروتی گفت: به کارگیری منابع قرض الحسنه بانکی در طرح جهاد همسبتگی می تواند منافع و سود های بسیاری را برای وام گیرندگان حتی برای مردم در راستای ساخت و تجهیز مسکن های تخریب شده داشته باشد.
کد خبر: ۹۱۶۳۰۲۰
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵

گروه اقتصادی_ خبرگزاری بسیج؛ مقدمه؛چندی پیش طی فرمان رییس سازمان بسیج مستضعفین آغاز طرح «جهاد همبستگی ملی» کلید خورد. در این طرح هر مسجد در سراسر کشور ساخت یک منزل مسکونی و هر کاسب تامین یک کالای اساسی را عهده دار شد و مجموعه بانک‌های کشور هر بانک ساخت و تجهیز یک مدرسه را تقبل کردند.
شاید ابتدای سال 98 با تلخی آغاز شد به گونه ای که مردم ما طعم سبزب و پرباری و نعمت فراوان اران الهی را به درستی نچشیدند و سیل برای برخی از هم وطنان ما خرابی به جا گذاشت.اما وجود نیروهای مومن؛ انقلابی همچون سازمان بسیج مستضعفین التیامی بر زخم های سیل زدگان بودند و اجرای طرح جهاد همبستگی با رویکرد کمک رسانی به مردم سیل زده یکی از خدمات و اقدامات مؤثر این سازمان بود.از این برای آشنایی بیشتر با این طرح و کم و کیف آن گفتگویی را با عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ترتیب داده ایم که از نظرتان می گذرد:
بنابراین گزارش محمدرضا ثروتی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو سابق کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به حضور و فعالیت برخی از بانک های کشور در تجهیز تعدادی از مدارس مناطق سیلزده در قالب طرح جهاد همبستگی سازمان بسیج مستضعفین گفت:همان طور که می دانید بانک ها از منابع سرشار مالی و پولی مناسب برخوردار هستند که بخشی از این سرمایه ها شامل سرمایه های قرض الحسنه خواهد بود.

وی تصریح کرد: این منابع قرض الحسنه می تواند منافع و سود های بسیاری را برای وام گیرندگان حتی برای مردم در راستای ساخت و تجهیز مسکن های تخریب شده خرید لوازم زندگی داشته باشد و می تواند نقش آفرینی کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها