مدیرکل بهزیستی لرستان به شناسایی ۵۰۰ کودک کار در استان اشاره کرد.
کد خبر: ۹۱۵۵۷۸۱
|
۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، فاطمه‌زهرا توکلی،  امروز در دیدار با سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی لرستان که به‌مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، با بیان این‌که بهزیستی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب است که با هدف حمایت از محرومین، مستضعفین و اقشار آسیب‌پذیر ایجاد شده است، گفت: در طی این ۳۱ سال بهزیستی از یک سازمان حمایتی صفر به یک سازمان تخصصی تبدیل شده است و جزو معدود سازمان‌های حمایتی هستیم که در هر سه حوزه پیشگیری، درمان و توانمندسازی و بازتوانی فعالیت می‌کنیم.


وی اضافه کرد: در این سازمان ۵۰ هزار معلول، ۸۸۰۰ زن سرپرست خانوار در قالب ۱۴ هزار نفر، ۹ هزار سالمند، یک‌هزار کودک بدسرپرست، بی‌سرپرست و یا کودک کار از خدمات سازمان استفاده می‌کنند و البته فراتر از آن علاوه‌بر جامعه هدف خودمان افراد خارج از سازمان بهزیستی، یعنی افراد تحت پوشش را نیز خدمات می‌دهیم.


توکلی ادامه داد: در بحث پیشگیری از معلولیت‌ها، آگاه‌سازی معلولیت، مشاوره ژنتیک و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، سال گذشته ۴۰ هزار دانش‌آموز در بحث آگاه‌سازی معلولیت‌ها از خدمات ما بهره‌مند شدند.


مدیرکل بهزیستی لرستان با بیان این‌که سال گذشته در استان لرستان چهار ۳۰۰ نفر از خدمات ژنتیک ما بهره‌مند شدند و بیش‌از پنج هزار نفر نیز مورد غربالگری ژنتیک قرار گرفتند، اضافه کرد: در حوزه درمان عضو شورای مبارزه با مواد مخدر هستیم، در بحث درمان اعتیاد به‌عنوان یک آسیب جدی حداقل ۶۵ مرکز ماده ۱۵ را داریم که معادل ۲۰ هزار نفر از خدمات این مراکز استفاده کردند.


وی گفت: توان‌بخشی و توانمندسازی ۵۰ هزار معلول را داریم که ۱۷۰۰ نفر از آن‌ها در مراکز روزانه ما خدمات توان‌بخشی دریافت می‌کنند و حدود ۸۰۰ نفر آن‌ها در مراکز شبانه‌روزی خدمات مراقبتی را دریافت می‌کنند.


توکلی توانمندسازی موضوع اشتغال و کاریابی برای مددجویان را از دیگر وظایف این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: سال گذشته بیش از تعهد اشتغال‌مان که ۱۵۰۰ نفر بود ۱۶۴۵ نفر را بتوانیم شرایط را برای اشتغال آن‌ها فراهم کنیم این در حالی‎است که یکی‌از ابعاد توانمندسازی مسکن است که پارسال ۳۱۰ واگذاری مسکن داشته‌ایم.


مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به این‌که این تلاش‌ها منجر شد در رنکینگ یازده دفتر در سطح کشور در ارزیابی عملکرد رتبه عالی و برتر را کسب کنیم که مرهون زحمات مجموعه مدیران توانمندی است که در کنار هم فعالیت دارند، یادآور شد: در بحث سیل، یکی‌از سازمان‌هایی که در بحث مداخلات فاز اول که کمک‌های معیشتی بود ورود جدی داشتیم و هم در بحث مداخلات روانی و اجتماعی که آمارها برای دفتر معاونت سیاسی امنیتی استان ارسال شده است.


توکلی با بیان این‌که در مناطق سیل‌زده علاوه‌بر کمک‌های نقدی و غیرنقدی، آن‌چه را که همچنان درگیر آن هستیم مداخلات روانی اجتماعی بود که از طریق توسعه پایگاه‌های اجتماعی، مداخلات را داریم هدایت می‌کنیم، بیان کرد: در بحث بازسازی واحدهای اداری ما که آسیب‌دیده بود، اداره بهزیستی شهرستان دوره در فضایی امن‌تر و اورژانس اجتماعی این شهرستان را بازسازی می‌کنیم؛ همچنین اداره بهزیستی پلدختر، مجتمع‌های روستایی مورانی، معمولان، دمرود را در حال بازسازی داریم.

مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به شناسایی ۵۰۰ کودک کار در این استان گفت: درصدد ایجاد یک کارگاه تولیدی برای مادران هستیم تا با تامین معیشت، فرزند خود را به خیابان نفرستند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات