سردار رجبی در پیامی سالگرد شهادت "شهید جلال بارنامه" فرمانده پیشمرگان مسلمان کُرد شاخه مریوان را تسلیت گفت.
کد خبر: ۹۱۴۵۶۴۵
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، سردار رجبی در پیامی سالگرد شهادت "شهید جلال بارنامه" فرمانده پیشمرگان مسلمان کُرد شاخه مریوان را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:



قال المعصوم (علیه السلام)

فوق کل ذی برٍّ برٌّ حتی یقتل فی سبیل الله فاذا قتل فی سبیل الله فلیس فوقه برٌّ.


معصوم (علیه السلام) فرمودند: بالاتر از هر نیکی، نیکی است تا اینکه شخصی در راه خدا کشته شود پس هنگامی که در راه خدا به شهادت رسید هیچ نیکی و ارزشی بالاتر از آن نیست.


زنده واقعی شهدا هستند شهادت هنر مردان خداست کسانی که جان خود را در راه معبود خویش هدیه می‌کنند. شهدا نماد ایثار و فداکاری، مظهر عزت و سرافرازی دین اسلام و شاگردان حقیقی مکتب اهل بیت هستند و همه ما باید قدردان رشادت آفرینی این عزیزان باشیم.



این نه اولین و نه آخرین باری است که دلی نورانی و سرشار از عشق و ایمان و وفاداری به آرمان‌های بلند الهی، هدف تیر خشم و عناد و عصبیت از سوی زمره جنایتکار و فاسدی که ادامه‌ی حیات خود را در خدمتگزاری به دشمنان اسلام دانسته است، قرار می‌گیرد و دست خائن خودفروخته‌یی، نهال ثمر بخش انسان والایی را قطع می‌کند.



سرتیپ دوم پاسدار محمد حسین رجبی

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان




وی فرا رسیدن سالروز شهادت "شهید کاک جلال بارنامه" فرمانده سازمان پیشمرگان مسلمان کُرد شاخه مریوان و مشاور امین نخستین فرمانده سپاه شهر مریوان "حاج احمد متوسلیان"، به دست گروهک‌های ضدانقلاب را تسلیت عرض نموده و از خدای متعال برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و محشور شدن با امام شهیدان را مسئلت داشته و برای بازماندگان آن شهید صبر و اجر وافر را خواستارم.



گفتنی است "شهید کاک جلال بارنامه" بعد از برقراری امنیت و آرامش در شهرستان مریوان و منطقه در سنگر بسیج و تفکر بسیجی نقش آفرینی کردند و به‌عنوان فرمانده گردان ۱۰۱ عاشورا و متحد کردن پیشمرگان مسلمان کُرد از هیچ کوشش دلسوزانه‌ای دریغ نکرد و تجربه سال‌ها جنگ و مبارزه را به بسیجیان و حامیان انقلاب اسلامی منتقل کرد.


"شهید بارنامه" در آن دوران به‌عنوان راوی آگاه و با کوله باری خاطره به همراه کاروان‌های راهیان نور دوباره به مناطقی که زمان جنگ رفته بود بازگشت و صحنه‌های جنگ حق علیه باطل را برای هموطنانش بازخوانی می‌کرد.


از آنجا که طبق سنت، کشاورزی از حلال‌ترین شغل‌هاست، "شهید کاک جلال بارنامه" به کار کشاورزی و باغداری روی آورد و در روستای خود مزرعه و باغی برای آسودن در سال‌های پایانی عمر و همچنین صدقه جاریه و استفاده خانواده فراهم کرده بود، اما دشمنان قسم‌خورده این فرصت را به وی ندادند که حتی از دسترنج خود بهره ببرد.


عناصر ضدانقلاب به‌صورت ناجوانمردانه "شهید کاک جلال" را در عصر شانزدهمین روز خردادماه سال ۸۳ در مسیر بازگشت از مزرعه به منزل در ساعت ۱۸ و ۴۰ دقیقه غروب در جاده "گاران" مریوان به گلوله می‌بندند و وی را به شهادت می‌رسانند.
 
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات