معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد:
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: فضای مجازی از استحکام خانواده کاسته و تزلزل نهاد خانوده را در پی داشته است.
کد خبر: ۹۱۱۱۸۶۲
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۴
به گزارش خبرگزرای بسیج از یزد، محمدحسین رحیمی زاده در جمع نمازگزاران مسجد حضرت حسنین علیهم السلام صفائیه یزد در راستای اجرای طرح ۴۰ مسجد ۴۰ قاضی، بیان داشت: مسجد از قدیم الایام محور مباحث اجتماعی و عمومی مردم بوده است و اکنون نیز باید به نقطه ثقل جلب مشارکت مردم در رسالت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی گردد.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های مردم با طرح در اجتماعات مردمی مسجد، حل و فصل می‌گشت و کارگزاران مساجد به عنوان معتمدین محلات، نقش اساسی در ساماندهی مشکلات محلات داشتند.

این مقام قضایی در خصوص پنج عامل اول اختلافات خانوادگی ارجاع شده به مراکز مشاوره اظهار داشت: علاوه بر اعتیاد، آسیب‌های فضای مجازی، خیانت، دخالت اطرافیان نیز جزء پنج عامل اول می‌باشد که باید این گونه مشکلات و فرهنگ‌های غلط از پایگاه‌های اجتماعی مردمی همچون مسجد تبیین و تشریح گردد و توسط روحانیون، خطبا و کارشناسان امر از تربیون مسجد به سمع و نظر مردم برسد.
وی تصریح کرد: اگر امروز کارشناسان و مددکاران محاکم خانواده، نقش فضای مجازی را در سست شدن بنیان خانواده، ایجاد جرم و بزه، شکل گیری سوء ظن و حرکت به سوی خیانت را مطرح می‌کنند باید مردم از این موضوعات و مشکلات آگاه شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، به افزایش جرائمی همچون، سرقت، کلاهبرداری و ... از طریق فضای مجازی اشاره کرد و گفت: انجام کلاهبرداری‌های اینترنتی به واسطه فضای مجازی هر روز قربانی می‌گیرد و با سطح تحصیلات و موقعیت اجتماعی مرتبط نیست! چراکه در شگرد اعلام برنده شدن جایزه و کشاندن افراد پای عابر بانک و خالی کردن حساب بانکی آنان، افرادی با تحصیلات بالا هم به سادگی فریب چرب زبانی افراد شیاد و کلاهبردار را خورده اند.

وی نسبت به استفاده از عکس‌های شخصی در پروفایل و ارائه اطلاعات خصوصی در مظان دید عمومی هشدار داد و افزود: بار‌ها نسبت به عواقب این گونه کار‌ها که موجب سوء استفاده می‌گردد، هشدار داده شده است، اما هنوز دادگستری باید شاهد شکایت‌های این چنینی در خصوص سوء استفاده از اطلاعات خصوصی افراد باشد.

رحیمی زاده تصریح کرد: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی همچون زمان دفاع مقدس، نیازمند عزم و اراده عمومی و مشارکت همگانی هستیم و موضوع پیشگیری از این آسیب‌ها باید با مشارکت مردمی تحقق یابد.
انتهای پیام/د 
ارسال نظرات