نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه فتنه دهه80 رفت و مرد و باید مراقب فتنه دهه 90 بود با استناد به فرامین حضرت علی بن ابیطالب، مولی الموحدین مبنی بر اینکه فتنه خاموش کننده است،گفت: فتنه ویروسی است که درد ندارد اما موجب ازبین رفتن می شود و لذا در صدد شکستن چراغ هدایت است تا انسانها راه را گم کنند.
کد خبر: ۹۱۰۵۰۸۶
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸

 به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مازندران در جمع بسیجیان و پاسداران سپاه کربلای مازندران، پاسداران و بسیجیان این سپاه را سنگر نشینان انقلاب اسلامی در استان خواند که یادآور و تداعی گرمجاهدت آفرینی بزرگان و نیاکان خود در تاریخ حماسه سازی و موفقیت های چشمگیر نظام اسلامی توسط لشگر ظفر مند و ویژه 25 کربلا هستید.

 حجه الاسلام والمسلمین عبدالله حاج صادقی گفت:  پاسداران سپاه مازندران باید در همه اعصار نام کربلا را بخوبی پاس دارند وبه گونه ای عمل نمایند که زندگی، ولایتمداری،  ایستادگی، مقاومت، دفاع ، مبارزه و مرگ کربلایی یعنی شهادت داشته باشند.

 نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  در حسینیه ولایت سپاه کربلا با بیان اینکه خداوند در فتنه ها و حوادث مختلف و متعدد انسان را محک می زند، بیان کرد: در سوره عنکبوت خداوند تاکید می کند که تمام مردم اعصار مختلف را امتحان می کند  تا  صداقت آن ها را در استقامت عملی و فکری دینی آزمایش کند.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاج صادقی وجود حوادث و فتنه ها را دلیلی بر اثبات صداقت مردم و مومین درعمل به فرامین الهی برشمرد و تاکید کرد: برخی در صدر اسلام، در جهادهای اصغر پیروز شدند اما در برابر فتنه ها که نیازمند جهاد اکبر بود مغلوب شدند و شکست خوردند.

وی با بیان اینکه لغزش انسان ها در برابر فتنه ها عمدتا به خاطر پول، دنیا و قدرت نیست، تصریح کرد: لغزش انسان ها به خصوص خواص در برابر فتنه به دلیل فهم نادرست از اتفاق ها و جریان ها است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آزمایش و امتحان جامعه را سنت خداوند دانست، تاکید کرد: سنت خداوند است که به تاریخ بفهماند صحابه پیامبر اسلام که در غزوه های متعددی در کنار پیامبر برای خدا جنگیدند پس از رحلتش در برابر جانشین او ایستادند و کار را به جایی رساندند که سر پسرش را در صحرای کربلا از تن جدا کردند.

وی با بیان اینکه امام صادق(ع) چهار هزار شاگرد داشت که همگی علمای وارسته ای بودند، تصریح کرد: اما این لشکر چهار هزار نفره نتوانست به تشکیل نظام اسلامی کمک کند چرا که تعداد یاران با بصیرت به بیست نفر هم نمی رسید.

حاج صادقی با اشاره به دوران دفاع مقدس پس از انقلاب اسلامی، بیان کرد: درعصر حاضر نیز رزمندگانی داشتیم که در هشت سال دوران دفاع از مملکت، جانانه جنگیدند و نمره قبولی گرفتند اما پس از جنگ در برابر فتنه ها و تبیعیت از ولایت مردود شدند.

وی در ادامه به نهضت امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) می دانست در راهی قدم گذاشته که در نهایت کشته می شود اما به تکلیفش که مرگ در راه خدا بود عمل کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه خداوند تکلیف مردم را در برهه های زمانی محتلف در دهان ولایت قرار میدهد، تاکید کرد: فردی مانند علی اکبر که در زهد و تقوا سرآمد جوانان عصر خویش است در صحرای کربلا از پدرش که ولی دین اوست کسب تکلیف می کند و وقتی تکلیفش را کشته شدن در راه خدا می بیند با اشتیاق آن را می پذیرد.

وی در بیان راهکارهای مصون ماندن از حوادث و فتنه های مختلف و متعددی که رقم می خورد، تصریح کرد: ایمان و استقامت عملی و فکری در برابر طوفان های سهمگین فتنه ها می تواند عاملی در مصون ماندن از آن باشد.

حاج صادقی بروز و ظهور فتنه ها را تمام ناشدنی دانست و خاطر نشان کرد: زنده بودن انقلاب دلیل پایداری دشمنی آمریکا است اگر انقلاب اثر بخشی نداشت یقینا دشمنی هم وجود نداشت.

وی در ادامه اظهار کرد: انقلاب زنده است که پاسدار می خواهد، انقلاب رو به پیشرفت است که تضعیف آن را در دستور کار قرار داده اند وگرنه دلیلی برای دشمنی وجود ندارد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه فتنه 88 تمام شده است، تاکید کرد: فتنه دهه 90 را باید درک کرد، فتنه ای که می خواهد انقلابیون کهنه کار را در برابر انقلاب قرار دهد.

حاج صادقی در معرفی فتنه از زبان امام علی(ع) بیان کرد: امام علی(ع) فتنه را "خاموش کننده روشنایی ها" معرفی می کند، خاموش کننده ای که نگذارد بیناترین چشم ها جلوی خودش را ببیند.

وی با بیان اینکه قرآن برای مقابله با فتنه ها راهکارهای مختلفی دارد، تصریح کرد: صداقت در ایمان یکی از راهکارهایی است که قرآن برای مقابله با فتنه ها معرفی می کند.

حاج صادقی در تشریح این راهکار از زبان قرآن بیان کرد: ایمان صادقانه ویژگی کسانی است که در برابر شبهه ها ، فتنه ها، سختی ها و فضا سازی ها، هجمه گسترده تبلیغاتی استقامت فکری داشته و نمی لغزند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  به دیدار بسیجیان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان در این دیدار بارها بر داشتن ایمان صادقانه تاکید کردند، نداشتن صداقت در ایمان موجب شد تا یاران خاص علی به او بگویند ما در جنگ هایی که تو به راه انداخته ای شک کرده ایم.

وی در ادامه سخنانش افزود: نمونه چنین تشکیک عقاید را میتوان در عصر حاضر نیز مشاهده کرد، زمانیکه دانشجوی خط امام که لانه جاسوسی را تسخیر کرده اعلام می کند که از اینکار پشیمان است این نشان از عدم صداقت و استقامت در عقیده و ایمان است.

حاج صادقی با بیان اینکه مومن نباید از تهدیدهای داخلی و خارجی بترسد، تاکید کرد: انسان بصیر و انقلابی از انسان ها و تهدیدهایشان نمی ترسد بلکه نگاهش و توکلش به خداوند متعال است.

وی مفهوم ارتداد فکری امروز را تشکیک در عقاید گذشته دانست و تصریح کرد: خداوند در سوره حجرات همه مومنان را خطاب قرار میدهد که شرط ایمان ان ها عدم شک به حق و داشتن روحیه جهادی است، این عوامل است که نشان می دهد یک مومن استقامت فکری و عملی دارد.

حاج صادقی استقامت فکری و عملی به حق را موجب امیدواری به آینده  برشمرد و خاطر نشان کرد: باید در برابر جنگ سخت جهاد اکبر و در برابر جنگ نرم جهاد اکبر داشته باشیم،

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: کسانی در تاریخ لغزیدند و به اشتباه گام برداشتند که از ولایت فاصله گرفتند اما ملازمان واقعی به ولایت همیشه در راه درست قدم برداشته و در برابر فتنه ها مصون ماندند.

حاج صادقی با بیان اینکه مشکل امام علی(ع) یارانی بود که او را نمی فهمیدند، تصریح کرد: اگر حکومت امام علی(ع) به پنج سال نرسید و انقلاب اسلامی 40 سال قدمت پیدا کرده است پیوند محکم مردم با ولایت است، دشمن با شناخت از پیوند قوی مردم با ولایت به دنبال تقدس زدایی از ولایت است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها