عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی می گوید برای کالاهای اساسی ارز دولتی در نظر گرفته می شود اما از آنجایی که نظارتی بر توزیع ارز وجود ندارد ارز به کالاهای اساسی نمی رسد.
کد خبر: ۹۰۹۸۷۷۳
|
۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، شهباز حسن پور بیگلری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکهکالاهای اساسی گران تر از ارز دولتی فروخته می شود، گفت: بارها اعلام کرده ایم که ارز چند نرخی در کشور اقتصاد را نابود می کند و چند نرخی بودن به معنای رانت و امضای طلایی است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید هر چه زودتر ارز چند نرخی در دولت تعیین تکلیف شود تا جلوی رانت و امضای طلایی گرفته شود و نرخ ارز واقعی سر و سامان پیدا کند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به نرخ واقعی ارز، اظهار داشت: نرخ واقعی ارز در حال حاضر  بر اساس شاخص های اقتصادی کمتر از 8 هزار تومان است و باید موضوع تک نرخی شدن ارز در قانون بودجه نیز لحاظ شود.

در بودجه ارز چند نرخی تعیین تکلیف شود

وی با بیان اینکه چند نرخی بودن ارز در لایحه بودجه سال 98 تکرار شده است، تاکید کرد: از دولت و اعضای کمیسیون تلفیق بودجه می خواهیم که یک بار برای همیشه تکلیف ارز را در بودجه مشخص کنند و جلوی امضای طلایی و رانت در کشور را بگیرند.

 
یورو و دلار

 

حسن پور بیگلری در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه ارز دولتی به کالاهای اساسی تخصیص پیدا کرده اما کالاها به دست مردم نرسیده است، گفت: به دارو ارز 4 هزار و 200 تومانی تخصیص پیدا کرده است اما در حال حاضر بیماران برای تهیه دارو با نرخ مناسب مشکل دارند، باید مشخص شود که ارز تخصیص یافته کجا رفته است.

نرخ واقعی ارز در حال حاضر و بر اساس شاخص های اقتصادی کمتر از 8 هزار تومان است و باید موضوع تک نرخی شدن ارز در قانون بودجه نیز لحاظ شود

به کالاهای اساسی ارز دولتی نمی رسد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارز دولتی به کالاهای اساسی نمی رسد، تاکید کرد:مسئله آنجا است که بر توزیع ارز دولتی نظارتی صورت نمی گیرد از این رو شاهد هستیم قیمت کالاهای اساسی روند افزایشی را طی می کند./

پایان پیام

 
ارسال نظرات