در راستای گرامیداشت حماسه ۹ دی منتشر شد

بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه جیرفت

تاریخ نشان داده است، قدرت‌های غربی، وقتی نتوانستند با کودتا، جنگ و تحریم، ملت‌های مستقل را به زیر بکشند، با ایجاد اختلال‌های سیاسی سعی کردند آنارشیسم را در این جوامع حاکم کنند تا بتوانند از این طریق به اهداف خود دست پیدا کنند.
کد خبر: ۹۰۹۵۰۲۹
|
۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج ، متن بیانیه بسیج اساتید دانشگاه جیرفت به شرح زیر است: 

 

بسمه تعالی

 

روز ۹ دی ۱۳۸۸ یادآور حمایت پرشور مردم ایران از نظام سیاسی حاکم، دموکراسی اسلامی و اعتقاد به رای جمهور است. روزی که مردم با حمایت میلیونی خود، خطی بر ایده باطل تقلب در انتخابات کشیدند و آرامش سیاسی و اجتماعی را در جامعه خواهان شدند. در چینن روزی، مقام معظم رهبری مانند یک رهبر کاریزماتیک و آزادی خواه، بعد از انتخابات ۱۳۸۸، با تمام قوا پشت سر تک تک رای‌های مردم ایستادند و تمام گروه‌های سیاسی را دعوت به دوستی و احترام به دستاوردهای جمهوریت کردند.

تاریخ نشان داده است، قدرت‌های غربی، وقتی نتوانستند با کودتا، جنگ و تحریم، ملت‌های مستقل را به زیر بکشند، با ایجاد اختلال‌های سیاسی سعی کردند آنارشیسم را در این جوامع حاکم کنند تا بتوانند از این طریق به اهداف خود دست پیدا کنند. نمونه آن اختلاف افکنی میان مردم شبه جزیره کره، لیبی، سوریه، یمن، ویتنام، کنگو و بسیاری دیگر از کشورها است که نتیجه مشابه تمام این اعمال نفوذها، فروپاشی کشورها و کشتار هزاران انسانی بود که آرزویی جز استقلال سیاسی کشورشان نداشتند.

روز ۹ دی، یادآور ۳۰ تیر ۱۳۳۱ در ایران نیز است که آمریکا و انگلستان سعی داشتند نخست وزیر قانونی وقت را با اعمال نفوذ به زیر بکشند. در آن زمان، چالش‌های فکری و سیاسی در بین احزاب مختلف، گسست‌ها و شکاف‌های جبران ناپذیری میان مردم ایران به وجود آورده بود و این مسئله زمینه نفوذ و دخالت آمریکا را در مسائل داخلی ایران مهیا کرد. سازمان سیا اعلام کرد قدرت در ایران در کف خیابان تعیین می‌شود و با حمایت مالی و اطلاعاتی از افرادی که به عنوان معترض در خیابان‌ها بودند، سعی داشت کفه قدرت سیاسی را به سمت خود و دربار استبدادی سوق دهد و اگر ایستادگی گروه‌های اسلامی به رهبری آیت الله کاشانی نبود و شهدای زیادی تقدیم میهن نمی‌شد، قطعا این امر اتفاق می‌افتاد. دقیقا چنین تفکری، در روز ۹ دی ۱۳۸۸ نیز طنین انداز شد و دولت‌های غربی قصد داشتند از التهاب سیاسی بعد از انتخابات سواستفاده کنند و جامعه را با آشوب همراه سازند. اما با تدبیر رهبران مذهبی و سیاسی ایران، این طرح نیز مانند هزاران طرح دیگر غربی‌ها با شکست مواجه شد و با رهنمون‌های مقام معظم رهبری، گروه‌های سیاسی تصمیم گرفتند مانند تمام ملت آزادی خواه، از طریق قانون و صندوق رای اهداف خود را دنبال کنند.

اکرام روز ۹ دی، حمایت از گروه سیاسی یا جریان اجتماعی خاص نیست. اکرام این روز، احترام به اتحاد مردم ایران در برابر استبداد غربی است. بزرگداشت روز ۹ دی، دوقطبی کردن جامعه نیست بلکه آگاهی بخشیدن به اهداف غیر انسانی و غیر دموکراتیک غرب است. بزرگداشت روز ۹ دی، جدایی علایق سیاسی در جامعه ایران نیست بلکه همبستگی ملی در مقابل سیاست‌های استعماری غرب و یکپارچگی ملی ایرانیان در برابر دشمنان قسم خورده ملت ایران است.

بسیج اساتید دانشگاه جیرفت، این روز مبارک را به تمام مردم ایران، شهدای ایران اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی صمیمانه تبریک می‌گوید و از خداوند متعال، ایستادگی این سرزمین در برابر اندیشه‌های کج و غلط را خواستار است.

ارسال نظرات