به همت پایگاه شهید فروغی صورت گرفت ؛
به مناسبت هفته بسیج «جشنواره غذاهای بومی و سنتی»به همت پایگاه شهید فروغی حوزه 216 حضرت زکیه برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، به مناسبت هفته بسیج «جشنواره غذاهای بومی و سنتی»به همت پایگاه شهید فروغی حوزه 216 حضرت زکیه برگزار شد.
در ابتدای برنامه خانم موحدی در مورد اهمیت غذاهای سنتی سخنرانی نمودند و سپس مربی رابطین در مورد غذاهای ارائه شده در جشنواره توضیحاتی ارائه نمودند.
این برنامه با هدف ترویج سلامت تغذیه ای آحاد جامعه با کاهش هزینه ها و ارتقای فرهنگ غذاهای بومی و سنتی برگزار گردید. و در پایان جوایزی به رابطین نمونه از نظرغذای برتر اهداء گردید.
خانم موحدی فرمانده ی پایگاه گفت : ملاک بهترین غذا، تهیه ی غذا از مواد اولیه ی سالم و مقوی ، دارا بودن طعم خوب و همچنین تزئین آن میباشد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها