خبرهای داغ:
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: دستگاه تعلیم و تربیت استان آماده همکاری و تسهیل در روند ساخت مدرسه اوتیسم است.
کد خبر: ۹۰۷۲۲۱۴
|
۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، جعفر پاشایی در جلسه هماهنگی در خصوص احداث مدرسه اوتیسم گفت: ساخت مدارس با نیاز‌های ویژه جزو باقیات صالحات بوده و خیران در این زمینه می‌توانند بازوان توانمندی برای دستگاه تعلیم و تربیت باشند.

 رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی نیز تعداد دانش آموزان اوتیسم در استان را ۶۰ نفر اعلام کرد و افزود: دانش آموزان اوتیستی که بهره هوشی متوسط و به بالا دارند، در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.

خوشبخت افزود: هم اکنون یک مدرسه ویژه اوتیسم در تبریز وجود دارد که ۳۳ دانش آموز با معلمان آموزش دیده تحصیل می‌کنند.

بیماری اوتیسم (Autism) یا درماندگی یکی از بیماری‌های جدی گروه بیماری‌های رشدی اختلالات طیف اوتیسم است که در اوایل دوره کودکی (معمولا قبل از ۳ سالگی) ظاهر می‌شود.

هرچند علایم و شدت آن در افراد مختلف متفاوت است، اما همه انواع اوتیسم بر توانایی برقراری ارتباط با دیگران توسط کودک، تاثیر می‌گذارد.

سن طلایی درمان اوتیسم تا قبل از پنج سالگی است؛ هر چه در سن پایین تری اختلال تشخیص داده و بازتوانی‌ها شروع شود، احتمال طبیعی شدن بیشتر است.

علائم شایع اوتسیم شامل عدم برقراری ارتباط چشمی، ناتوانی کلامی، انواع رفتار‌ها و علائق و بازی‌های تکراری، تاخیر در یادگیری حرف زدن و صحبت کردن، بی توجهی به احساس درد، تغییرناپذیر بودن، وابستگی شدید به پدر و مادر، عدم ارتباط با دیگران و تداخل در روابط اجتماعی است.

بنیاد دست‌های مهربان، خواستار احداث مدرسه اوتیسم برای دانش آموزان استان است که در همین راستا جلسه هماهنگی مدیرکل آموزش و پرورش استان با اعضای خیران مدرسه ساز برگزار شد.

ارسال نظرات