در همایش بازار اسلامی با محوریت تولید و حمایت از کالای ایرانی مطرح شد:
حکم کسی که در حوزه اقتصاد فعال است در دیدگاه اسلامی همانند مجهاد فی السبیل الله است ‏و هرکسی به این حوزه خللی وارد کند، ‏منکر بزرگی را مرتکب شده است.
کد خبر: ۹۰۵۷۶۱۱
|
۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۷
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، به مناسبت گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر و همچنین در راستای اجرای برنامه‌های رزمایش بزرگ عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله(ص) ۲، همایش بازار اسلامی با محوریت تولید و حمایت از کالای ایرانی در سالن کنفرانس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان وبلوچستان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام عیسی بزمانی، مدیر کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: بازار امروز جامعه به سمت و سوی بازار مسلمین است که باید برای رسیدن به بازار اسلامی تلاش بیشتری انجام شود، زیرا اسلام در کنار مباحث اعتقادی معتقد به مسئله معیشت و اقتصاد است.

وی افزود: شخص یا اشخاصی که در راستای تبلیغ بازار اسلامی گام برداشته و در جهت رونق کسب و کار و تولید در این راستا عمل می‌کنند، حکم مجاهدی را دارد که در میدان نبرد با دشمن مقابله می‌کند.

بزمانی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: امروز در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم، دشمن دقیقا روی این نقطه متمرکز شده و تمام توان خود را گذاشته تا به این نقطه فشار آورد و نا امیدی را در بین مردم گسترش دهد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: حکم کسی که در حوزه اقتصاد فعال است در دیدگاه اسلامی همانند مجهاد فی السبیل الله است ‏و هرکسی به این حوزه خللی وارد کند، ‏منکر بزرگی را مرتکب شده است. ‏

این مسئول ادامه داد: کسی که در حوزه احتکار حرکت کند یعنی آیات الهی را منکر شده است؛ نباید در بازار اسلامی کلاه بر سر مردم بگذارند.

سرهنگ پاسدار علیرضا بخته‌ای مدیر سازمان بسیج اصناف و بازاریان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان هم در این همایش گفت: با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی ۹۸-۹۷ و لزوم توجه بیشتر به اقشار آسیب پذیر و با ایجاد نشاط بین تمام فرزندان میهن اسلامی، طرح " یک کاسب- یک دانش آموز" به منظور پشتیبانی مالی اصناف، بازاریان و تجار از دانش آموزان بی بضاعت و در قالب رزمایش سراسری اقتدار عاشورایی بسیج سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ در ۱۲ شهرستان از استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

وی گفت: این طرح با مشارکت بسیج اصناف و بسیج دانش آموزی در سراسر کشور انجام می‌شود که در این راستا بازاریان و تجار هزینه تحصیلی یک دانش آموز از قبل لباس، کیف، کفش و لوازم التحریر را پرداخت و یا این اقلام را تهیه و به این افراد تقدیم می‌کنند.

سرهنگ بخته‌ای در ادامه با بیان اینکه این کالا‌ها در راستای حمایت از کالای ایرانی تماما از تولیدات داخلی است، افزود: در قالب این طرح، دانش آموزان بی بضاعت از طریق بسیج مساجد و محلات و همچنین بسیج دانش آموزان شناسایی و معرفی می‌شوند.

سرگزی معاون توسعه و مدیریت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از این نهاد به عنوان یکی از سازمان‌های محوری در بخش تولید یاد کرد و افزود: این بخش نقش مهمی در بحث تنظیم ‏بازار و صادرات غیر نفتی ایفا می‌کند.

این مسئول وجود بازارچه‌های متعدد مرزی در استان را فرصت مناسبی برای بهره گیری مردم از ظرفیت‌های موجود دانست و گفت: در این راستا تاکنون در بحث تجارت ۶۰ هزار نفر اشتغال، در بخش معدن هفت هزار و ۲۰ نفر و در بخش صنعت با ۲۴ هزار نفر اشتغال مواجه هستیم که این امر نشان می‌دهد این خطه از کشور در ‏چه موقعیت خاصی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه دچار جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم، تصریح کرد: باید آگاه باشیم که در بازار ما آرامش وجود داشته ‏باشد ‏زیرا هدف دشمن این است که با ایجاد جنگ روانی به اهدافش دست یابد.

معاون توسعه و مدیریت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه خاطر نشان کرد: ‏۴۲ واحد بسته بندی گوشت در استان وجود دارد که اکثرشان در حال حاضر غیر فعال هستند، در این راستا می‌توان با ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی این مورد را تقویت کرد.
ارسال نظرات