خبرهای داغ:
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور مطرح کرد:

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌محورمردمی

مسئول بسیج علمی، پژوهشی وفناوری کشورگفت: ازعمده اهدافی که دربسیج علمی دنبال خواهدشد می‌توان به راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌محور و حمایت از این شرکت‌ها برای تبدیل‌شدن به شرکت‌های دانش‌بنیان مردمی نام برد که از طریق حمایت های بسیج علمی استان ها محقق خواهد شد.
کد خبر: ۹۰۵۴۹۴۱
|
۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
لزوم راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌محورمردمی / توجه به توانمند سازی نخبگان کشور / پیگیری پرتال جامعه علمی 
 

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری بسیج، مهدی رحیمی مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور  از لرستان اظهار داشت: لازم می‌دانم از زحمات بی‌دریغ ، بی‌شائبه و خیر خواهانه بردار بزرگوار جناب آقای دکتر قدیانی و همکاران و مسئولین بسیج علمی استان‌ها  در جهت اعتلای علمی کشورتشکر و قدرانی  بعمل آورم.

وی افزود: آنچه مهم است و در برنامه‌ریزی ازآن استفاده خواهد شد، وجود یک  تفکر ناب بسیجی و جهادی است که اگر حاکم بر حوزه علمی و اقتصادی کشورشود، به‌راحتی سبب توسعه و پیشرفت کشور می‌شود و مشکلات و ناملایمات کنونی به‌راحتی مرتفع می گردد.

 

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور خاطر نشان کرد: از عمده اهدافی که در بسیج علمی دنبال خواهد شد می‌توان به راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌محور و حمایت از این شرکت‌ها برای تبدیل‌شدن به شرکت‌های دانش‌بنیان مردمی نام برد که از طریق حمایت های بسیج علمی استان ها محقق خواهد شد.

 

دکتر رحیمی تصریح کرد: در حقیقت عمده فعالیت‌های سازمان پیرامون ادامه حمایت‌های مادی و معنوی از مخترعین و مبتکرین و نخبگان کشورخواهد بود بنحویکه بتوان با توانمندترکردن این منابع انسانی عظیم و سرشار از انرژی و استفاده از نظریات و رهنمودهای آنان بتوان مسائل و مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف را در جهت صحیح حل‌وفصل کرد.

وی تاکید کرد: از عمده برنامه‌هایی که در دستور کار قرار خواهد گرفت می‌توان به راه‌اندازی مرکز شتاب دهی و شبکه نخبگان بسیج در تهران ، پیگیری پرتال جامعه علمی ،ادامه حمایت مادی ومعنوی ،آزمایشگاهی ، کارگاهی و مشاوره در مراکز حمایت و هدایت و مراکز رشد در سطح کشور، حمایت ویژه از هسته‌های فناوردر استان‌ها برای ایجاد شرکت‌های دانش‌محور مردمی و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان واقعی و مردمی که بتوانند نیازمندی‌های کشور در حوزه‌های اقتصادی ، علمی و غیره  تا حد امکان مرتفع نماید اشاره کرد.

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور افزود: همچنین حمایت از فناوری‌های پیشرفته و نوین به‌صورت ویژه و ارتباط با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، و معاونت علمی ریاست‌جمهور، وزارتخانه‌ها ، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نظامی و غیرنظامی برای بررسی وضع موجود و کمک فکری به ارتقاء کیفی و کمی قوانین ، پروژه‌های کسر خدمت سربازی مخترعین و نخبگان در جهت راه‌اندازی شبکه‌های حمایت از کالای ایرانی و غیره مورد توجه جدی قرارمی گیرد.

                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دکتر رحیمی بیان کرد: البته حمایت و پشتیبانی‌های فرمانده محترم سازمان بسیج مستضعفین و مسئولین بسیج اقشار دانشور و سایر عزیزان و دست‌اندرکاران فعالیت‌های علمی در این خصوص راهگشا موجب دلگرمی خادمان بسیج علمی خواهد بود ، که امیدواریم با کمک و یاری مخترعین و مبتکرین عزیز کشور بتوانیم در جهت پیشرفت وتوسعه کشور به جامعه خدمت‌رسانی کنیم.

 

ارسال نظرات