قم میزبان کارگاه معرفت‌افزایی اساتید بسیجی هرمزگان

دوره آموزشي آشنايي با مباني نظري انقلاب اسلامي

دوره آموزشي آشنايي با مباني نظري انقلاب اسلامي با حضور اساتيد و اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي استان هرمزگان در مرکز آموزشی کوثر شهر مقدس قم، برگزار گرديد.
کد خبر: ۹۰۵۱۳۲۳
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰

دوره آموزشي آشنايي با مباني نظري انقلاب اسلامي

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، ، احسان کامرانی ضمن تشکر از حسن همکاری بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و اقشار بسیج گفت: کارگاه معرفت‌افزایی به بهانه آشنایی با مبانی نظری انقلاب اسلامی برگزار گردید.

رییس سازمان بسیج اساتید هرمزگان افزود: برنامه آشنایی با مبانی نظری انقلاب اسلامی را در قالب یک اردو تعریف نمودیم تا بتوانیم بستر ارتباط بیشتر، حفظ و انسجام بسیجیان و تاثیرگذاری کارگاه را چند برابر نماییم.

کامرانی بخشی از شرکت کنندگان را تفکیک شده نام برد و گفت: کارگاه آموزشی با حضور۱۲۰ نفر از اساتید بسیجی، مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان، شورای بسیج مهندسین، فرماندهان پایگاه‌های بسیج ادارات، مدیران تعلیم و تربیت نواحی سپاه استان برگزار گردید.

عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان توضیح داد: اهداف دوره، ارتقای بنیه فکری معنوی نخبگان بسیجی، استفاده از فضای معنوی شهر مقدس قم، تقویت روحیه هم‌افزایی بین اقشار تخصصی بسیج، بررسی و تبیین شرایط فعلی کشور و تقویت روحیه انقلابی‌گری می‌باشد.

وی در ادامه عنوان کرد: در این دوره تلاش کردیم با استفاده از اساتید برجسته مباحثی همچون مبانی انقلاب اسلامی، بصیرتی، اخلاقی، آشنایی با گروه‌های تکفیری و میزگردهای علمی و رسانه‌ای کارگاهی برگزار گردد.

این مقام مسؤول در کارگاه آموزشی قم مطرح کرد: شرکت‌کنندگان این توفیق را پیدا می‌کنند که روز عرفه، در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها را به نیابت از بسیجیان استان هرمزگان، میهمان و دعاگو باشند.

رییس بسیج اساتید هرمزگان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین دوره‌هایی گفت: در کارگاه اساتید بسیجی از دانشگاه هرمزگان، علمی کاربردی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه مذاهب و فرق اسلامی، آزاد اسلامی واحدبندرعباس، میناب، حاجی‌آباد، کیش، بندرلنگه، رودان، سما، پیام نور بندرعباس، بندرخمیر و... شرکت کردند که امیدوارم با رفع محدودیت‌ها بتوانیم در سال‌های آتی این برنامه را با حضور تعداد بیشتری از اساتید و با نیاز سنجی برگزار نماییم.
وی در ادامه به بخشی از ویژگی‌های اردو و کارگاه پرداخت و گفت: اردوی کارگاهی محاسن زیادی دارد و از جمله این ویژگی‌ها، توجه به هم‌افزایی بین اقشار مختلف بسیج می‌باشد که مقدمه‌ای برای ارتباط بین اقشار در راستای کمک به پیشرفت استان است.

کامرانی افزود: اساتید فرهیخته‌ای که برای برگزاری دوره هماهنگ شده‌اند حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی، حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری، حجت الاسلام والمسلمین دانش، حجت‌الاسلام والمسلمین عرفان، حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب، حجت‌الاسلام دکتر فرمانیان، استاد جوشقانی، سردار احمدی فرمانده سپاه قم، سردار ملکی مدیر مرکز آموزشی کوثر قم می‌باشند.

رییس سازمان بسیج اساتید درپایان ضمن تشکر از سردار ترابی، روسای دانشگاه‌ها و ادارات، مدیران اقشار و کلیه شورای کانون‌های بسیج اساتید، فرهنگیان، بسیج ادارات، تعلیم و تربیت، بسیج رسانه، و... بخشی از برنامه‌های جانبی را نیز درکنار ۳۶ ساعت آموزشی عنوان کرد: زیارت حضرت معصومه سلام‌الله علیها در هرسه زمان نماز، شرکت در برنامه‌های مسجد جمکران حضور درگلزار شهدای قم، زیارت اماکن متبرکه و امامزادگان قم و بیت‌النور و برگزاری نشست‌های هم اندیشی از جمله برنامه‌های این دوره است.

ارسال نظرات