محمودزاده:

کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی مانع از احتکار و گرانی می‌شوند

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی ، آب ومنابع طبیعی مجلس راه‌کار ارئه کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی و مزایا و معایب آن را بررسی کرد.
کد خبر: ۹۰۵۰۸۱۷
|
۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، جلال محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص احتمال ارائه کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی، اظهارداشت: در زمینه توزیع مناسب و به موقع کالاهای اساسی، نظارت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تعداد افراد اندکی وجود دارند که باتوجه به شرایط کشور و کمبود کالاهای اساسی از این فرصت برای احتکار سود جویی می‌کنند.

دولت به میزان نیاز کالای اساسی توزیع کند

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای جلوگیری از احتکار، دستگاه‌های نظارتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مردم باید حساسیت داشته باشند و با افرادی که کالاهای اساسی را احتکار می‌کنند برخورد کنند، گفت: دولت باید به میزان نیاز جامعه و بازار کالاهای اساسی را تهیه و توزیع کند و اجازه ندهد قیمت آنها افزایش پیدا کند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کارت هوشمند تهیه کالاهای اساسی همان کالابرگ و یا کوپن است که در گذشته در اختیار مردم قرار می‌گرفت تا کالاهای اساسی خود را تهیه کنند، ادامه داد: اگر این روش با نظارت صحیح انجام و باعث ایجاد صف‌های طولانی نشود و به اندازه کافی اقلام مورد نیاز در اختیار مردم قرار بگیرد و عرضه مناسب و در سطح وسیع انجام شود یکی از راه‌کارهای مناسب است که می‌توان به آن روی آورد.

موفقیت طرح کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی به شیوه اجرا بستگی دارد

وی با تاکید بر اینکه موفقیت طرح ارائه کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی به شیوه اجرا بستگی دارد، عنوان کرد: اگر در سطح محدود مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را معرفی کنیم تا کالاهای اساسی را بین مردم توضیع کنند باعث تلف شدن وقت مردم در صف‌های طولانی می‌شود اما اگر در تمامی مناطق فروشگاه‌هایی را در نظر بگیریم و معرفی کنیم و مردم به راحتی با استفاده از کارت‌های الکترونیک کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کنند می‌تواند راه کار مناسبی باشد تا ما را از این وضعیت خارج کند.

کالای اساسی روستاییان از طریق فروشگاه‌های تعاونی روستایی توزیع شود

محمودزاده با اشاره به اینکه اگر همانند سال‌های گذشته در سطح وسیعی فروشگاه‌ها معرفی نشوند ارائه کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی ایجاد مشکل می‌کند، اضافه کرد: نزدیک به 30 تا 35 درصد جمعیت کشور در روستاها زندگی می‌کنند، برای تامین کالای اساسی روستائیان نیز دولت باید از طریق فروشگاه‌های تعاونی روستایی اقدام کند زیرا این فروشگاه‌ها در نقاط مختلف روستایی حضور دارند و می‌توانند کالای اساسی روستانشینان را تامین کنند.

عدم اجرای صحیح طرح کارت هوشمند تهیه کالاهای اساسی باعث ایجاد گرانی می‌شود

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: ارئه کارت‌های هوشمند تهیه کالاهای اساسی اقدام سختی نیست و دولت می‌تواند به راحتی آن را اجرایی کند اما اگر به خوبی این طرح اجرا نشود موجب گرانی کالاها در بازار می‌شود.

ارسال نظرات