استاندار مازندران در این آیینی ضمن رونمایی از نشان تجاری برنج و با اشاره به اصالت و کیفیت برنج فریدونکنار تداوم تولید با رعایت عیار برنج کیفی و ارگانیگ را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، نخستین بار در مازندران از نشان تجاری برنج فریدونکنار رونمایی شد.
استاندار مازندران در این آیین با اشاره به اصالت و کیفیت برنج فریدونکنار تداوم تولید با رعایت عیار برنج کیفی و ارگانیگ را خواستار شد.
محمد اسلامی با بیان اینکه همدلی میان مردم و حمایت از برنج بومی موجب رونق کشاورزی می شود افزود: بسته بندی مناسب و مدیریت برنج از مزرعه تاسفره علاوه بر تامین برنج داخل توسعه صادرات این محصول به دنبال دارد .
وی در ادامه به بهره گیری از سیلوی ضایعات و همچنین برنج ارگانیک تاکید کرد گفت : ایجاد خط تولید برای مشتقات برنج برای نشان تجاری برنج فریدونکنار شهرت جهانی خواهد داشت .
امسال 6 هزار هکتار از زمین های کشاورزی فریدونکنار به زیر کشت برنج رفت که پیش بینی می شود 30 هزار تن شلتوک از آن برداشت شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار