خبرهای داغ:
مدیر حوزه علمیه قزوین گفت: نباید بحث اوقات فراغت را به تابستان گره زد، بلکه به اوقات فراغت از آن جهتی که باهم بودن، همزیستی و تعامل را معنا می‌کند در طول سال توجه شود.
کد خبر: ۹۰۳۱۰۱۲
|
۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی مدیر حوزه علمیه قزوین در مراسم افتتاحیه کلاس‌های تابستانی مؤسسه آیینه ظهور که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، گفت: متأسفانه ماهواره در کمین جوانان ما نشسته و در حال تخریب افکار جوانان این مرزوبوم است که باید خانواده‌ها به این موضوع توجه بیشتر داشته باشند.
وی افزود: نباید بحث اوقات فراغت را به تابستان گره زد، بلکه به اوقات فراغت از آن جهتی که باهم بودن، همزیستی و تعامل را معنا می‌کند در طول سال توجه شود، چون‌که نیازهای هوشی افراد در مدارس محقق می‌شود اما برای ارضای هوش اجتماعی نیاز به کلاس‌های اوقات فراغت است پس باید به بعد روانی، جسمی، روحی و معنوی افراد در پایگاه‌های اوقات فراغت توجه کرد و زمینه‌های آن را با دوره‌ها و آموزش‌های لازم فراهم کرد تا شاهد شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان باشیم.
استاد حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت، علاوه بر حفاظت در مقابل آسیب‌های اجتماعی باعث تحکیم خانواده و رشد شخصیت افراد و شکوفایی خلاقیت می‌شود و این در حالی است که غفلت در امر برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت فرزندان، زمینه‌ای فراهم می‌کند تا نوجوانان و جوانان، ایام فراغت خود را به بطالت سپری کنند و حضور بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و پای برنامه‌های ماهواره بر میزان آسیب‌ها می‌افزاید.
عضو شورای حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: برنامه‌های اوقات فراغت باید از برگزاری کلاس‌های آموزشی و سرگرمی صرف خارج شود و در قالب این کلاس‌ها، شیوه و سبک زندگی را به فرزندانمان بیاموزیم.
مدیر حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: برنامه‌ریزی اوقات فراغت باعث می‌شود تا زندگی جوانان هدفمندتر شود و بتوانند توانمندی‌ها و استعدادهای خود را در قالب برنامه‌ها کشف کنند و آن‌ها را تقویت کنند از طرفی نسل جوان می‌آموزد تا برای همه ساعات زندگی خود برنامه‌ریزی داشته باشد و فرصت‌های زندگی را از دست ندهد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی تصریح کرد: برنامه‌های اوقات فراغت جوانان باید مستمر، پویا و پیوسته باشد زیرا که اجرای برنامه‌های مقطعی و ناهماهنگ چندان مفید نخواهد بود.
1004/پ30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها