قائمشهر چهارمین تولیدی گوشت مرغ در مازندران

شهرستان قائم شهر دارای 172 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 106 هزار و 160 قطعه در هر دوره با تولید 28 هزار و 329 تن گوشت سفید آماده طبخ در سال، دارای رتبه چهارم استانی است.
کد خبر: ۹۰۳۰۶۲۲
|
۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مدير جهاد كشاورزي شهرستان قائم‌ شهر گفت: دو ماه نخست امسال در 64 واحد مرغداری، یک میلیون و 352 هزار و 520 قطعه جوجه در سالن های مرغداری این شهرستان جوجه ریزی انجام و 2 هزار و 369 تن گوشت سفید به ارزش 148 میلیارد و 240 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مجید جعفری با توصیه به پرورش دهندگان جوجه گوشتی مبنی بر ثبت نام در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور(سماصط) برای درخواست جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خود افزود: شهرستان قائم شهر دارای 172 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 106 هزار و 160 قطعه در هر دوره با تولید 28 هزار و 329 تن گوشت سفید آماده طبخ در سال، دارای رتبه چهارم استانی است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار