دوره آموزشی گیاهان دارویی با موضوع "برداشت گل محمدی و گلاب گیری" در دودانگه شهرستان ساری، برگزار شد.
کد خبر: ۹۰۲۵۴۷۹
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه زمان برداشت گل محمدی در منطقه دودانگه این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشت تا نیمه اول خرداد است، ادامه داد: گل محمدی در سال اول، ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم در هکتار گل‌دهی دارد و سالانه به مقدار آن اضافه می‌شود و در سال پنجم به ۴ تا ۷ تن در هکتار می‌رسد.

رضا پورفلاح با اشاره به اینکه برداشت گل، پرهزینه‌ترین بخش تولید این محصول است، گفت: برداشت گل محمدی باید قبل از طلوع آفتاب و در هوای خنک و روزانه انجام و بلافاصله پس از برداشت برای گلابگیری ارسال شود.

وی با بیان اینکه گل محمدی در اولین سال پس از کاشت، شروع به گل دهی می‌کند. گفت:گل محمدی پس از بازشدن دوام و ماندگاری کمی روی شاخه دارد، و در صورت تاخیر پس از ۲۴ ساعت رنگ آن سفید شده و می‌ریزد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری خاطرنشان کرد: گلاب گیری به روش سنتی و صنعتی باید با ابزار سالم انجام شود.

این مسؤول در پایان گفت: حداکثر گل دهی این گیاه پس از ۱۰ تا ۲۰ روز از شروع گل دهی است که به آن شورگل دهی گفته می‌شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها