برداشت جو و گندم در 2 هزار و 400 هکتار از مزارع بخش سرفاریاب آغاز شد.
کد خبر: ۹۰۲۳۶۳۴
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷
مدیرمرکز خدمات جهاد کشاورزی بخش سرفاریاب گفت: برداشت محصول گندم در این بخش از اواخر اردیبهشت آغاز شده و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
حمزه امیری افزود: سطح اراضی زیر کشت و قابل برداشت در سرفاریاب شامل هزارو ۷۵۰ هکتار گندم و ۶۵۰ هکتار جو است که از این مقدار هزار و ۶۰۰ هکتار گندم و ۶۱۰ هکتارجو به صورت دیم کاشت شده است.
وی گفت: به دلیل کاهش بارندگی، میانگین و متوسط عملکرد برداشت گندم آبی در هر هکتار سه هزار و ۲۰۰ کیلوگرم و گندم دیم در هر هکتار حدود دو هزار و ۳۰۰ کیلوگرم پیش‌بینی می‌شود.
امیری افزود: امسال برای برداشت محصول گندم به چهار دستگاه کمباین نیاز بود که در حال حاضر آماده ومشغول درو هستند، ولی با توجه به بافت منطقه برداشت بیشتر بصورت دستی وسنتی انجام می‌شود.
رئیس جهاد کشاورزی سرفاریاب ادامه داد: به لحاظ تهیه وتوزیع نهاد‌های کشاورزی از قبیل: کود و بذر مشکلی در این منطقه وجود نداشت.
ارسال نظرات