به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، ایرج سپیداردر گفتگو با خبرنگاران افزود: این جشنواره با هدف معرفی قابلیت های گردشگری غذا برگزار می شود.
او افزود: این جشنواره به مدت 12 دوره به صورت موفق برگزار شده و در این دوره نیز میزبان آشپزان علاقه مند کشور از تمامی استان ها خواهیم بود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر با تاکید به اینکه 70 غرفه در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار نیر برای برگزاری جشنواره تدارک دیده شده است، ادامه داد: پیش بینی می شود امسال نیز این جشنواره با استقبال قابل توجه گردشگران و مسافران همراه باشد.
به گفته سپیدار کار در این دوره از جشنواره علاوه بر انتخاب سه آشپز برتر در تهیه آش و سه آشپز برتر در تهیه غذاهای سنتی، بازی های بومی محلی نیز تدارک دیده شده است.
وی افزود: همچنین در این جشنواره گوشه ای از توانمندی عشایر و روستاییان ساکن منطقه و صنایع دستی تولیدی استان به نمایش درخواهد آمد.