وضع اقتصادی تاثیر مهمی بر بیماری های روحی روانی جامعه دارد

محسنی اوضاع اقتصادی را موثر در افزایش بیماری های روحی و روانی برشمرد و گفت: سازمان بهزیستی کشور به سلامت اجتماعی نگاه سیستمی و علمی دارد و سلامت اجتماعی در برنامه ششم برای اولین بار به عنوان سفیدجامعه مدنظر گیرد.
کد خبر: ۹۰۰۹۹۲۸
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، انوشیروان محسنی در اولین جشنواره روانشناسی و مشاوره در سینما سپهر ساری، با بیان اینکه هر نوزادی که در خانواده متولد می شود از همان ابتدا با استرس و اضطراب مواجه می شود بر لزوم برنامه ریزی برای کاهش آسیب ها در جامعه تاکید کرد.

وی به مهمترین عوامل مختلفی که سبب می شود تا با رشد استرس و اضطراب در جامعه مواجه باشیم افزود: سازمان بهزیستی کشور متولی سلامت اجتماعی است تا بهره مندی افراد جامعه را از سلامت اجتماعی و روانی را فراهم کند.

محسنی یادآور شد: درصد بالایی از عوامل بروز بیماری ها به مسائل انسانی، اجتماعی و غیره بر می گردد و سن و جنسیت در بروز بیماری های روحی و روانی نقش موثری دارد.

وی اوضاع اقتصادی را موثر در افزایش بیماری های روحی و روانی برشمرد و گفت: سازمان بهزیستی کشور به سلامت اجتماعی نگاه سیستمی و علمی دارد و سلامت اجتماعی در برنامه ششم برای اولین بار به عنوان سفیدجامعه مدنظر گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: به عنوان اولین راهبرد باید وضعیت سلامت در جامعه و کشور را بهبود بخشیم و به نظام سلامت و اجتماعی توجه کنیم.

وی افزود: وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و غیره باید بستری مناسب برای سلامت اجتماعی تهیه و تدوین کنند و ما باید راهبردهایی را اتخاذ کنیم تا نسبت به شناسایی به موقع و کاهش روند افزایش بیماری ها اقدام کنیم.

محسنی بندپی یادآور شد: ارتقای سلامت روان در گروههای هدف جامعه از مهمترین برنامه ها است و بررسی ها نشان می دهد که زنان بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی است.

وی با اشاره به فعالیت دو هزار مرکز مشاوره در سطح از جمله آموزش ارتقای سلامت جامعه اظهار داشت: استان مازندران از جمله استان هایی است که در ارزیابی عملکرد روانشناسی و روانشناختی جزو استانهای برتر در کشور به شمار می رود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها