سرویس های خبری
‌استان ها
‌اقشار
سایر خدمات
کد خبر: ۹۰۰۷۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷- ۱۳: ۱۵
کارشناس بهداشت مواد غذایی:
کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می‌شوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهم‌ترین عامل بروز آسیب‌های تنفسی، به‌کارگیری مواد شوینده و جرم‌گیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شست‌وشو است که تبخیر این مواد را افزایش می‌دهد.

وی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شوینده‌های شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجره‌ها و خارج شدن از محل حمام یا سرویس بهداشتی بعد از ریختن موادشوینده به مدت 10 تا 20 دقیقه و مراجعه دوباره جهت شست‌وشو می‌تواند تا حد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی عنوان کرد: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می‌شوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
گزارش خطا
نظر ‌بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: