خبرهای داغ:
گزارشی از کارگاه تولیدی روکش اتومبیل در میانه؛

ایجاد اشتغال برای 40 نفر نیروی کار مستقیم توسط دو برادر کارآفرین میانه ای ‎

دو برادر میانه ای توانسته اند با تلاش و پشتکار در زمینه تولید محصولات تزئینی خودرو، موفق ظاهر شده و زمینه جذب 40 نفر نیروی کار مستقیم را فراهم سازند.
کد خبر: ۹۰۰۴۸۷۰
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، بنا به سنت چندین ساله در انتخاب شعار سال، امسال توسط رهبرمعظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) به نام «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است و در راستای تحقق این امر و اجرایی شدن هر چه بهتر آن لازم است اقداماتی در سطوح مختلف بین المللی، ملی، منطقه ای، استانی، شهرستانی و حتی روستایی صورت گیرد.

   با فعالیت هر چه بهتر بنگاه های اقتصادی کوچک و واحدهای صنعتی تولید داخلی، افزایش اشتغال و کمک شایانی به چرخه اقتصاد و حل معضل بیکاری می شود.

   گروه تولید صنعتی روکش اتومبیل واقع در شهرک صنعتی شماره یک میانه توانسته با همت دو برادر کارآفرین از سال ۹۲ تا کنون برای بیش از ۴۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغالزایی داشته باشد.

   این کارگاه تولیدی توانسته برای تمامی مدل خودروهای داخلی و خارجی روکش صندلی تولید کرده و برای هر وسلیه، بیش از ۱۷ مدل و طرح مختلف دوخت نماید.

   اشتغال زنان در این کارگاه تولیدی به شکل چشم گیری در حال افزایش است و انجام دوخت های تزئینی و ریزه کاری های حساس این کارگاه بر دوش آنان است.

ایجاد اشتغال برای 40 نفر نیروی کار مستقیم توسط دو برادر کارآفرین میانه ای ‎

   حسن قنبری مسئول این کارگاه با بیان اینکه در صورت حمایت مسئولان استان در راستای تولید و دوخت روکش اولیه خودروهای تولیدی در استان آذربایجان شرقی توانایی افزایش اشتغال این واحد به ۳ برابر موجود را دارد، اظهار کرد: در حال حاضر محصولات این واحد تولیدی به بیش از ۱۰ استان کشورو ۲ کشور خارجی صادر می شود.

   این کارآفرین نمونه سرمایه اولیه برای شروع این کار را از جانب خود ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و اظهار داشت: طی این سالها سعی داشته ایم با تکیه بر مهارت و هنر جوانان بوی جویای کار زمینه اشتغال و ممانعت مهاجرت آنان به کلان شهر ها فراهم آوریم.

   این کارگاه تولیدی در حال حاضر با تولید روکش صندلی، کفپوش، دور فرمان، روی داشبورد و پشتی و … توانسته در سال گذشته به عنوان واحد تولیدی و کارآفرین نمونه در بین ۲۹۰ واحد تولیدی صنعتی شهرستان میانه معرفی گردد.

   همچنین واحد تولیدی روکش صندلی اتومبیل و با مشارکت واحد تولید و بسته بندی جاروی دستی سنتی توانسته  برای  ۸۰ نفر از زندانیان اشتغالزایی داشته باشد.

   توسعه شهرستان نیازمند حمایت از بخش خصوصی است

   بدون شک توسعه هر چه بیشتر شهرستان نیازمند حمایت همه جانبه از بخش خصوصی است که این موضوع براساس مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان میانه طی سال گذشته در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت مبنی بر لزوم ایجاد اشتغال و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی، می بایست تمامی دستگاه های شهرستان میانه برای رفع موانع سرمایه گذاری، رونق کسب و کار و تسریع امور مربوط به آن آمادگی داشته باشند.

   لزوم ایجاد دفتر گمرک و پایانه صادراتی در  میانه

   برگزاری جلسات کارگروه توسعه صادرات شهرستان میانه در طی سال جاری با هدف  ارتباط با صادرکنندگان و کارگروه توسعه صادرات در استان به جهت صادرات کالاهای تولیدی شهرستان و ترخیص کالاهای مورد نیاز گامی بوده که دولتمردان در راستای بهره مندی تولید کنندگان از امکانات و مزایای لازم برداشته اند.

   وجود نمایندگی گمرک و پایانه صادرات در میانه سبب مزایای بسیاری برای صادرکنندگان و در کل شهرستان است.

   فرماندار میانه در این رابطه گفت: هدف ما موجودیت کارگروه توسعه صادرات در شهرستان است تا اعلام کنیم در ارتباط تنگاتنگ با کارگروه توسعه صادرات استان خواهیم بود و مصوبه ایجاد دفتر گمرک و پایانه صادرات را که خواسته صادرکنندگان و فعالین اقتصادی شهرستان است به تصویب استانی برسانیم.

   حمید شکری، تشویق صادرات، ارائه تسهیلات، افزایش انگیزه و فعالیت های صادراتی را از جمله مزایای ایجاد دفتر گمرک و پایانه صادرات ذکر کرد.

   وی اضافه کرد: در کنار ایجاد دفتر گمرک و پایانه صادرات، شهرک صنعتی شماره دو واقع در کلوچه خالصه برای منطقه ویژه اقتصادی در نظر گرفته شده و در سند تدبیرو توسعه استان نیز به تصویب رسیده که پیگیر اجرایی شدن آن بوده و با قطعی شدن این امور شاهد تحرک، پویایی و رونق اقتصادی در منطقه خواهیم بود.

   فرماندار میانه با بیان اینکه تمامی امکانات و زیربناهای لازم در این شهرک فراهم است، شرط استان برای تصویب منطقه ویژه اقتصادی را انجام مابقی سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی دانست و افزود: این شهرک از آمادگی لازم برای پذیرش سرمایه گذار برخوردار است.

   بدون شک اگر مسئولان از تولیدات داخلی حمایت کنند، چرخه فعالیت و امید در جامعه بیشتر شده و تولید کننده خود را موظف می داند تا برای جلب رضایت و خواسته های مردم بیش از پیش تلاش کند.

 امید کوهی   

ارسال نظرات
پر بیننده ها