مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید ۱۶ هزار تن گوشت سفید، امسال در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۹۰۰۱۴۲۰
|
۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸

به گزارش خبرگزاري بسیج مازندران، در جويبار سليمان حاتم نژاد افزود: این میزان گوشت سفید آماده طبخ به ارزش 960 میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف ارسال شد.
وي گفت: 180 واحد توليد پرورش مرغ در جويبار فعال هستند كه 10 درصد توليد گوشت سفيد استان را بر عهده دارند
حاتم نژاد افزود: به‌منظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سال‌جاری تاکنون، دو میلیون و 23 هزار قطعه جوجه‌ریزی درسالن‌های مرغداری شهرستان جویبار انجام شد..

ارسال نظرات
پر بیننده ها