نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، تنها یک ساعت گشت و گذار در فضای مجازی موجب می‌شود تا الگوی خواب افراد به‌ هم بریزد و علت این مسئله جهانی و رو به گسترش تنها فضای مجازی است.
کد خبر: ۸۹۷۹۵۶۳
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰

به گزارش سرویس دانش آموزی خبرگزاری بسیج، نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، تنها یک ساعت گشت و گذار در فضای مجازی موجب می‌شود تا الگوی خواب افراد بهم بریزد. 

محققان کانادایی با تحقیق روی کاهش چشمگیر میزان خواب نوجوانان دریافتند، علت این مسئله جهانی و رو به گسترش تنها فضای مجازی است. 

براساس این مطالعه، افرادی که روزانه حداقل یک ساعت در شبکه‌های اجتماعی و به طور کلی فضای اینترنت فعالیت دارند، برای خواب 8 ساعته دچار مشکل هستند و خواب افرادی که کمتر از یک ساعت در فضای مجازی حضور دارند، به مراتب منظم‌تر است. 

این پژوهش همچنین نشان داده است، نوجوانانی که بیش از یک ساعت در فضای نت حضور دارند و گاهاً تا 5 الی 6 ساعت در شبکه‌های اجتماعی مشغول هستند، الگوی خواب بسیار نامنظمی دارند که منجر به بروز مشکلات و بیماری‌های بسیاری در بزرگسالی آنها می‌شود. 

کارشناسان باور دارند، دختران بیش از پسران به شبکه‌های اجتماعی اعتیاد دارند و آنها بیش از پسران در فضای اینترنتی هستند. 

مطالعات قبلی نشان داد که خواب ضعیف با عملکرد ضعیف تحصیلی مرتبط است و کسانی‌که خواب منظم و آسوده‌ای ندارند، از سلامت روانی ضعیفی نیز برخوردارند. 

نویسنده و محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «خواب یک جزء ضروری برای رشد سالم است و مهم‌ترین نقش در سلامت جسمی و سلامت روان را ایفا می‌کند».

براساس تحقیقات صورت گرفته، 73 درصد مردم جهان روزانه حداقل یک ساعت از فضای مجازی استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات