مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14:

621 واحد نانوایی در استان فعالیت دارد

زنجان 621 واحد نانوایی فعالیت دارد که از این تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربری، 88 واحد سنگک و 10 واحد تافتون نان مردم را تهیه و تامین می‌کنند.
کد خبر: ۸۹۷۵۶۹۳
|
۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با اشاره به انجام ارزیابی و سنجش کیفیت انواع نان سنتی کشور که هر دو ماه توسط مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران صورت می‌گیرد، گفت: براساس  نتایج بدست آمده از سنجش کیفی نان کشور در آبان ماه، نان تافتون تولید شده در زنجان نمره‌ی 100 را به نام خود ثبت کرد و از حیث دارا بودن شاخص‌های کیفیت به عنوان نان برتر کشور شناخته شد.

محمد ایزدی افزود: کل نمونه‌های نان های مورد ارزیابی در آبان 731 قرص نان شامل:  89 نمونه نان سنگک، 210 نمونه نان بربری، 25 نمونه نان تافتون و 227 نمونه نان لواش، بوده است که میانگین نمره کیفی نان سنگک، بربری و لواش بین 80 تا 85 بوده و نمره‌ی کیفی نان تافتون 100 است.

وی اظهار داشت: مطابق نتایج ارزیابی ‌های کیفی بعمل آمده، مقایسه میانگین نمره‌ کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی طی مهر و آبان سال جاری نشان می‌دهد که کیفیت نان از ثبات نسبی برخوردار بوده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 تصریح کرد: کیفیت نان‌های سنتی با استاندارد شماره 2628 سنجیده می‌شود و براساس آن، ویژگی‌های سطح رویی و زیرین، رنگ، بافت، قابلیت جویدگی، عطرنان ارزیابی می‌شوند.

ایزدی گفت: در استان زنجان 621 واحد نانوایی فعالیت دارد که از این تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربری، 88 واحد سنگک و 10 واحد تافتون نان  مردم را تهیه و تامین می‌کنند.

ارسال نظرات