خبرهای داغ:
سرهنگ پاسدار مرتضی عمو مهدی از برگزاري كنگره سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي فرمانده پشتيباني مهندسي جنگ جهاد سازندگي استان اصفهان در روز پنجشنبه 21 دي ماه با سخنراني سردار حاج علي فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين خبرداد.
کد خبر: ۸۹۷۳۱۰۲
|
۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از کاشان؛سرهنگ پاسدار مرتضي عمو مهدي   اعلام کرد : اين كنگره از ساعت 8:30 دقيقه صبح روز پنجشنبه 21 دي ماه با حضور ميهماناني از استان  و كشور و سخنراني سردار حاج علي فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين در سالن علامه فيض دانشگاه كاشان برگزار مي شود.

 

وي از رونمايي كتاب ‹‹آفتاب کویر›› در اين كنگره خبرداد و افزود: در حاشيه اين كنگره كتاب هاي ‹‹جهادگران سنگر عاشقي›› و ‹‹ معرفي شهداي كارمند كاشان›› ارائه خواهد شد.

 

به گفته وي، نرم افزار سردار جهادگر شهيد حاج فارسي فرمانده پشتيباني مهندسي جنگ جهاد سازندگي استان اصفهان با هدف مستند سازي و اثرگذاري در بين اقشار مختلف جامعه تهيه و در سطح گسترده اي در سراسر كشور توزيع شده است.

 

سرهنگ عمو مهدي با اشاره به تهيه لوح فشرده معرفي سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي و توزيع آن بين كارمندان ادارات دولتي و نهادها و سازمانهاي دولتي سراسر كشور، عنوان كرد: كارمندان كشور بايد با زندگينامه شهيد فارسي كه خود را وقف اسلام و انقلاب اسلامي كرد و جهادي عمل كرد و امروز به بركت وجودشان انقلاب اسلامي ايرتن پابرجا و استوار است، آشنا شوند و او را براي خدمت به مردم الگو قرار دهند تا ماندگاري انقلاب حفظ شود.

 

  فرمانده سپاه كاشان، با اشاره به اينكه شهيد فارسي فناي في لله بوده و تمام وجود  خود را وقف راه اسلام و انقلاب كرده بوده بايد به بعنوان الگو به مردم كاشان و كشور معرفي مي شد، گفت: شهيد فارسي را بعنوان شهيد شاخص بسيج كارمندي به سازمان بسيج كارمندي كشور معرفي كرديم و بعد از بررسي ها و سوابق مسؤوليتي ايشان از جمله فرمانده پشتيباني مهندسي جنگ جهاد سازندگي استان اصفهان، شهيد فارسي بعنوان شهيد شاخص كارمندان كشور در سال 96  معرفي شد تا به سراسر كشور معرفي شود.

 

فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه كاشان با اشاره به اينكه اين كنگره نخستين كنگره اين سردار شهيد است كه برگزار مي شود، يادآور شد: يك يادواره در سال 78 و يادواره ديگري در سال 86 در 6 شهرستان مركز استان براي سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي برگزار شده است.

 

سرهنگ پاسدار عمو مهدي در ادامه با اشاره به فراز هايي از وصيت نامه شهيد فارسي، گفت: شهيد فارسي وصيت نامه خود را اينگونه آغاز كرده است، به نام خدا و به نام او كه همه چيز ما از او است و به نام اوكه زندگي من در جهت او است، بنام او كه زنده ام به او و به نام او كه از اويم و زندگي ام به خاطر او است، شدنم در جهت اوست و بودنم از اوست و رفتنم با او است، يادم اوست و جانم اوست.

 

وي ادامه داد: شهيد فارسي در ادامه وصيت نامه خود مي گويد، خدا را با ذره ذره وجودم احساس مي كنم و با تمام سلول هايم احساس اش مي كنم، اما بيان اش نتوانم كرد، اي همه چيزم كه به يادت هستم و به يادم باش، بي تو هيچ و پوچ خواهم بود اما بعد چه زيبا است كه آزاد زندگي كردم و چون گل شكفتم و چه زيباست كه زنجير هاي اسارات را با اسلحه شهادت پاره كردم و از بند كفار رستم و چون اسماعيل وارد قربانگاه عشق  به خدا شدم و جان باختم و به ديدار حق شتافتم.

 

فرمانده سپاه كاشان در ادامه با اشاره به اينكه، آيت الله نمازي نماينده ولي فقيه دركاشان بعنوان رييس كنگره، فرماندار كاشان رييس اجرايي كنگره، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه كاشان دبير برگزاري كنگره را بر عهده دارند، گفت:  اين كنگره با همكاري ادارات دستگاهها و نهادهاي مختلف كاشان، بنياد شهيد، جهاد كشاورزي، شهرداري، دانشگاههاي كاشان، برگزاري مي شود.  

 

سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي فرمانده پشتيباني مهندسي جنگ جهاد سازندگي استان اصفهان يكي از 1700 شهيد شهرستان كاشان است كه سال 1331 در كاشان متولد شد و از ابتداي جواني در كنار تحصيل در حرفه خياطي براي كمك خرج خانواده فعاليت داشت و در تحصيلات نيز موفق بود.

 

شهيد فارسي در جلسات هفتگي و كلاس هاي قرآن كه از سوي حجت اسلام  قرائتي برگزار مي شد و در برنامه هاي مختلف خدمت رساني به مردم فعال بود و بعد از تحصيلات عاليه به خدمت سربازي اعزام و با فرمان امام خميني(ره) پادگان را ترك مي‌كند و به صف مبارزان انقلاب مي پيوندد.

شهيد فارسي در مبارزات عليه رژيم مستبد و مستكبر شاه شركت و حضور جدي داشت  و بعداز پيروزي انقلاب اسلامي با فرمان امام مبني بر تشكيل جهاد سازندگي وارد جهاد سازندگي كاشان شد و همه و غم خود را براي خدمت رساني به مردم  روستاها به كار گرفت  و در وصيت نامه خود نيز سلام خود را به همه اهالي روستاها رسانيده و گفته  بود آرزوي من خدمت براي شما بود و اين روحيه فداكاري و ايثار و خدمت رساني شهيد فارسي امروز مي تواند براي ما الگو باشد.

شهيد فارسي در محروميت زدايي روستاها تلاش مضاعفي داشت و بعد از شروع جنگ در سال 59 به جبهه هاي نبرد حق  عليه باطل اعزام و در جبهه و جهاد فعاليت مي كند و با تشكيل ستاد كمك رساني به مناطق جنگي  در كنار شهدايي همچون حاج جواد يزداني در شوراي ستاد كمك رساني به جبهه  فعاليت خود را آغاز و كمكهاي مردمي كاشان را به جبهه ها انتقال مي دهد.

شهيد فارسي بعد از مدتي فرماندهي امور جنگ جهاد استان اصفهان را بر عهده مي گيرد و در اين مسؤوليت خطير تلاش مي كند تا اينكه در عمليات كربلاي پنج در 21 دي ماه 1365 با اصابت گلوله توپ به خودرو شهيد فارسي به شهادت رسيد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها