سردار پاسدار عابدی:

شهید «کاظمی» نسبت به بیت‌المال حساس بود

مسئول مرکز حفظ آثار دانشگاه امام حسین(ع) گفت: شهید«احمد کاظمی» نسبت به بیت‌المال حساس بود و اجازه نمی‌داد، هزینه‌های اضافی به مجموعه تحمیل شود.
کد خبر: ۸۹۷۱۸۳۰
|
۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سردار پاسدار عابدی مسئول مرکز حفظ آثار دانشگاه امام حسین(ع) و از همرزمان شهید «احمد کاظمی» در یادواره شهدای عرفه که در مسجد الزهراء اراک برگزار شد با اشاره به ویژگی‌های شهید «کاظمی» گفت: افتخار 15 سال همراهی و همرزم بودن این شهید را داشتم.

وی افزود: شهید «کاظمی» در مقاطع مختلف روحیه‌ای قوی داشت و از همان دوران انقلاب در شهر نجف‌آباد اصفهان در تظاهرات علیه رژیم ستمشاهی حضوری فعال داشت.

سردار پاسدار عابدی ادامه داد: به واسطه حضور پررنگی که در مبارزات انقلابی داشت از سوی ساواک شناسایی و دستگیر شد که در زندان‌های رژیم شاهنشاهی شکنجه بسیاری را متحمل شد.

مسئول مرکز حفظ آثار دانشگاه امام حسین(ع) تصریح کرد: از زمان صدر اسلام تاکنون داشتن روحیه ایثار و از خود گذشتگی و آرزوی شهادت همیشه در وجود رزمندگان بوده و هست.

سردار پاسدار عابدی در ادامه گفت: شهید «کاظمی» پس از پیروزی انقلاب اسلامی حاضر نشد از شکنجه‌گر خود شکایت کند حتی شرایط تحصیل را برای این مأمور در نجف‌آباد اصفهان فراهم کرد.

این راوی دفاع مقدس در ادامه افزود: شهید کاظمی در همان اوایل انقلاب و با غائله ای که کوموله در منطقه مهاباد به وجود آورده بود به همراه تعدادی از همرزمان خود به منطقه اعزام شد و اقدامات خوبی را انجام داد،  در دوران دفاع مقدس در عملیات‌های مختلف از جمله عملیات ثامن‌الائمه حضوری مستمر داشت.

سردار پاسدار عابدی تصریح کرد: این شهید بزرگوار در همین عملیات فرماندهی یکی از بخش‌ها را برعهده داشت که به آزادسازی شهر آبادان انجامید و در عملیات فتح‌المبین هم با همراهی شهید خرازی بخشی از خاک کشورمان را از رژیم بعثی پس گرفتند.

این همرزم شهید در ادامه به هوش بالای شهید کاظمی اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های این شهید موقعیت‌شناسی نسبت به مسائل پیرامونی بود و در زمان فرماندهی نیروی هوایی سپاه و در ساعات اولیه زلزله بم بلافاصله در منطقه زلزله‌زده حضور داشت و توانست اقدامات اولیه خوبی را انجام دهد و در همین مسئولیت مدام در استان‌های مختلف حضور داشت و پیگیر بود.

مسئول مرکز حفظ آثار دانشگاه امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: نسبت به بیت‌المال حساس بود و اجازه نمی‌داد، هزینه‌های اضافی به مجموعه تحمیل شود؛ شهادتش بالاترین مزدی بود که توانست به واسطه اعمال خود کسب کند و به آرزوی دیرینه خود که همان شهادت در راه خداوند بود، نائل آمد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات