یک بسیجی تولیدکننده در گفتگو با «بسیج» مطرح کرد:
میرزایی گفت: من که واحد تولیدی زنبور داری و پرورش و تولید زنبور عسل دارم اما با تمام مشقت و نبود امکانات درحال فعالیت هستیم و تنها انتظارمان کمک دولتی است.
کد خبر: ۸۹۶۸۹۷۹
|
۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۵:۱۸

محسن میرزایی، بسیجی و تولیدکننده موفق در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان گفت: من که واحد تولیدی زنبور داری و پرورش و تولید زنبور عسل دارم اما با تمام مشقت و نبود امکانات درحال فعالیت هستیم و تنها انتظارمان کمک دولتی است.حتی با دستان خالی به تولید میوه و سبزیجات می پردازیم تا کشور از نظر تولید میوه و سبزیجات غنی شده و نیازی به واردات و خروج ارز از کشور نداشته باشد اما متاسفانه مسئولین و دولت کمکی نمی کنند.

وی افزود: ما چند سال است که در حوزه تولید مشغول هستیم و شاید در ابتدا با مشکلات جدی روبرو بودیم اما در ادامه حتما با کمی کمک از سوی مسئولین به بهره وری و موفقیت قطعی خواهیم رسید.ما در منطقه خود اغلب افراد بسیجی را شناسایی کرده و با تشویق آنها و دادن زمین زراعی شخصی سعی کردیم تا مشوقی باشیم و قدمی کوچک در تقویت تولید داخلی کشور و تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی بر داریم و ما شک نداریم اگر با تفکر و نگاه بسیجی وارد هر زمینه شد موفقیت قطعی خواهد بود.

تولید عسل و میوه با دستان خالی/دولت کمک تولید داخل کند

میرزایی عنوان کرد: از نظر اشتغال زایی و بکار گیری استعدادها و توانمندی های داخلی باید گفت که ما با تولید میوه، سبزی و عسل زنبور نزدیک به 4 نفر  به طور مستقیم مشغول به کار شده اند و اگر این تولید گسترش پیدا کند همین تعداد نیز افزایش خواهد یافت و به طور غیر مستقیم شاید نزدیک به 10 تا 15 نفر از کنار تولید درآمدزایی داشته باشند.چه از نظر زنبور داری و چه از نظر تولید مرکبات مانند سیب و زردآلو و خیار و حتی گوجه فرنگی سبزی محصولات به دست مردم می رسد که کاملا ارگانیک و سالم است و ما برای تولید تک تک این محصولات از استفاده کودهای شیمیایی پرهیز می کنیم.

این تولیدکننده موفق بسیجی خاطرنشان کرد: بر همین اساس طی سال گذشته به قدری تولید میوه و زردآلو زیاد بود که این میوه ها درحال تلف شدن بودند که ما از مردم درخواست کردیم تا خودشان به باغ بروند و رایگان میوه ها را بچینند.حتی از مازاد تولید فرآوری کرده و استفاده های گونانگونی انجام می دهیم بر همین خیارهایی که مازاد می مانند تبدیل به خیارشور کرده و در دسترس عموم قرار می دهیم و حتی سیب های مازاد باقی مانده را تبدیل به سرکه سیب می کنیم تا از نظر آمد و فروش صرفه اقتصادی داشته باشد.

ارسال نظرات