طرح پایلوت اقتصادی لنده در دستور کار قرار دارد

استاندار در دیدار با رئیس بنیاد مستضعفان پیگیر طرح پایلوت اقتصادی شهرستان لنده شد.
کد خبر: ۸۹۳۴۱۳۲
|
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۷
علی محمد احمدی در دیدار با سعیدی کیا طرح پایلوت اقتصادی لنده خواسته‌ی استانداررئیس بنیاد مستضعفان کشور، طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی شهرستان لنده را به با مشارکت این بنیاد پیگیری کرد و گفت: این طرح با تکیه بر توانمندی محلی مردم منطقه و بهره گیری از ظرفیت بخش غیر دولتی موجب محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و معیشتی مردم این منطقه می‌شود.

وی با تقدیر از سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان و مدیریت بنیاد علوی به منظور انتخاب شهرستان لنده به عنوان پایلوت محرومیت زدائی و طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در این استان، افزود: همه توان و تلاشمان را به کار می‌بندیم تا این طرح به موفقیت اجرا شود و گامی برای رفع محرومیت، توسعه و رشد دیگر مناطق و کل استان باشد.

احمدی با اشاره به اینکه، محرومیت و مشکلات در مناطق مختلف این استان زیاد بوده و انتظار این است که جزیره‌ای عمل نشود، گفت: در شهرستان لنده علاوه بر اختصاص بودجه استانی، دستگاه‌های اجرائی استان با تمام توان بنیاد را برای پیشبرد تحقق این امر یاری می‌کنند.

وی افزود: برای پیشبرد طرح مدیران کهگیلویه وبویراحمد از قلعه گنج کرمان که یکی از این مناطق به عنوان پایلوت در کشور بوده، دیدن خواهند کرد تا از تجربیات و موفقیت این طرح استفاده کنند.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور هم گفت: طرح پایلوت اقتصاد مقاومتی شهرستان لنده به بنیاد علوی که زیرمجموعه بنیاد مستضعفان است واگذار شده و با مدیریت این بنیاد به اجراء در خواهد آمد.

سعیدی کیا به مسئله اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری و موضوع محرومیت زدائی که از برنامه‌ها و اهداف اصلی این بنیاد است، اشاره کرد و افزود: انتخاب شهرستان لنده به عنوان پایلوت گامی مهم برای توسعه این شهرستان در جهت محرومیت زدائی و رفع مشکلات معیشتی خود بود.

وی گفت: از آنجائی که علی احمدی ـ. استاندار کهگیلویه وبویراحمد ـ. با جدیت و به طور مداوم پیگیر اجرای این طرح است، ما هم به زودی با حضور مسئولان ارشد و کارشناسان این بنیاد با سفر به کهگیلویه وبویراحمد با حضور مدیران استانی در یاسوج برای بررسی فرآیند اجرای طرح جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد.

سعیدی کیا افزود: در ادامه این سفر به شهرستان لنده بازدید خواهیم داشت و از نزدیک، نحوه‌ی آغاز و اجرای طرح مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه این طرح در قالب یک پروسه زمانی به مدت چهار سال انجام می‌شود گفت: مهندس پزدان پرست به عنوان مدیریت کشوری، این طرح در شهرستان لنده را مدیریت خواهد کرد و مهندسان مشاور این بنیاد هم متناسب با مزیت‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری که در این شهرستان وجود دارد انتخاب و برنامه ریزی لازم را به عمل می‌آورند.

فرماندار شهرستان لنده هم در این جلسه گفت: از زمانی که موضوع پایلوت اقتصادی شهرستان لنده مطرح است، هم مردم و هم مسئولان استان و شهرستان با آمادگی کامل برای هرگونه همکاری و سرمایه گذاری این بنیاد لحظه شماری می‌کنند.

کریمی نژاد افزود: برای شروع به کار این بنیاد، زمین و ساختمان برای واگذاری و استقرار این شرکت فراهم شده است.

وی گفت: مزیت‌ها و فرصت‌ها هم در این شهرستان احصاء شده است که در اختیار بنیاد علوی و مشاورین این بنیاد قرار خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان لنده کشاورزی، صنایع دستی، معادن و حوزه فرهنگی را بخش‌های مد نظر فعالیت حوزه بنیاد علوی در شهرستان لنده برشمرد.
ارسال نظرات