علی پور درگفتگو با بسیج ؛
عشایر کهگیلویه وبویر احمد 54درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان را تامین می کنند.
مدیر کل عشایری استان گفت: ۵۴ درصد گوشت قرمز مورد نیاز استان به مدد اجرای طرحهای اقتصادسهم ۵۴ درصدی عشایر در تولید گوشت قرمز مقاومتی حاصل شده است.
علی پور افزود: با اجرای طرح زنجیرهی تولید گوشت، تولید سالانهی گوشت قرمز با ۴۵۰ تن افزایش به ۷ هزار و ۲۲۰ تن رسید.
وی به جایگاه عشایر کهگیلویه و بویر احمد و برخورداری بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین اشاره کرد و گفت: ۱۴۰ میلیارد ریال برای تحقق اهداف این طرح در قالب تسهیلات پرداخت شده است.
علیپور با بیان اینکه ۳۲۶ نفر از اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی امور عشایری استان استفاده کرده اند افزود: با ایجاد این تعداد شغل جدید مهاجرت معکوس در استان آغاز شده است.
وی همچنین از اجرای طرحی خبر داد که در آن افزایش باروری دامهای بومی به ۱۰۰ درصد و دوقلو زایی نیز به ۴۰ درصد رسیده است و گفت: این طرح با مشارکت دانشگاه یاسوج و تحقیقات جهاد کشاورزی در شرایط خاص اجرا شده است.
علی پور افزود: با اجرای طرح زنجیرهی تولید گوشت، تولید سالانهی گوشت قرمز با ۴۵۰ تن افزایش به ۷ هزار و ۲۲۰ تن رسید.
وی به جایگاه عشایر کهگیلویه و بویر احمد و برخورداری بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین اشاره کرد و گفت: ۱۴۰ میلیارد ریال برای تحقق اهداف این طرح در قالب تسهیلات پرداخت شده است.
علیپور با بیان اینکه ۳۲۶ نفر از اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی امور عشایری استان استفاده کرده اند افزود: با ایجاد این تعداد شغل جدید مهاجرت معکوس در استان آغاز شده است.
وی همچنین از اجرای طرحی خبر داد که در آن افزایش باروری دامهای بومی به ۱۰۰ درصد و دوقلو زایی نیز به ۴۰ درصد رسیده است و گفت: این طرح با مشارکت دانشگاه یاسوج و تحقیقات جهاد کشاورزی در شرایط خاص اجرا شده است.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار