کریمی گفت: در حوزه های همچون اقتصادی، فرهنگی و صنعتی با با آهنگ ناموزونى پیش رفته ایم که نمى توان با این وضعیت به جايى رسيد، بنابراين ضرورت دارد دراين امور رويكرد جديدى اتخاذ و طرحى نوینی داشته باشیم.
کد خبر: ۸۹۰۱۵۰۵
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۹
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، آبان ماه سال 1382 بود که رهبر معظم انقلاب طی اقدامی انقلابی سند چشم انداز 20 ساله ای را ابلاغ کردند تا کشور در این مدت به قله پیشرفت، توسعه و سازندگی در منطقه برسد. این برنامه علی‌رغم اینکه به صورت کلی بیان شده بود، اما راه روشنی برای دولت ها بود تا با بسیج امکانات، اختیارات و تدابیر خاص بتوانند کشور را هرچه بیشتر به اهداف این سند نزدیکتر کنند.

امروز اما دولت دوازدهم آخرین دولتی است که باید اقدامات پایانی رسیدن به اهداف چشم انداز 1404 را عملیاتی کرده و دولت بعد، دولت رونمایی کننده از سند مذکور است. با این حال این سؤال پیش می آید که با وجود وضع نابسامان اقتصادی در همه بخش های کشور که در چند سال اخیر به اوج خود رسیده است، چطور می توان انتظار تحقق یافتن اهداف این سند را داشت؟

رضا کریمی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در همین زمینه در گفتگو  با خبرنگار اقتصادی خبرگزگاری بسیج اظهار داشت: نمی توان گفت که در اجرای سند چشم انداز 20 ساله ما کاملا موفق بوده ایم یا کاملا شکست خورده ایم، در برخی حوزه های از جمله بخش های علمی، پزشکی، دفاعی و امنیتی، انرژی و کشاورزی دستاوردهای قابل توجهی کسب شده است و می توان در این حوزه ها با همان رویه طی شده، به اهداف پیش بینی شده رسید.

وی تصریح کرد: اما در سایر حوزه ها همچون اقتصادی، فرهنگی و صنعتی با با آهنگ ناموزونى پیش رفته ایم که نمى توان با این وضعیت به جايى رسيد، بنابراين ضرورت دارد دراين امور رويكرد جديدى اتخاذ و طرحى نوینی داشته باشیم.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامیبا بیان اینکه بخشى ازناكارآمدى ناشى ازمشكلات ساختارى است، افزود: اصلاح آن امرى اجتناب ناپذيراست و مشكل جدى ديگر نیز تيم مديريتى مى باشد یعنی لزوم استفاده از مديرانى كارآمد، بابرنامه و هماهنگ که به اعتقاد بنده بايد در اتنخاب مديران ازتجربه خوب مديريت هشت سال دفاع مقدس الگو بگيريم و مدیرانی جهادی انتخاب کنیم.

کریمی با تأکید بر لزوم توجه به برنامه های توسعه ای گفت: پس از اصلاح ساختارى، اولين و مهم‌ترين اقدام، انتخاب شايستگان وگام بعدى حركت درچارچوب اسناد بالادستى و هماهنگ كردن برنامه هاى كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت با یکدیگر است.

ارسال نظرات