عضو کارگروه بهداشت و سلامت مجمع عالی بسیج تربت حیدریه مطرح کرد؛

اتمام پروژه های نیمه تمام بهداشتی و درمانی منطقه تربت حیدریه نیازمند ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار/روند اجرای پروژه بیمارستان امام حسین(ع) مناسب نیست

عضو کارگروه بهداشت و سلامت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: برای اتمام 50 پروژه نیمه تمام با 76 هزار متر مربع در شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه 120 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
کد خبر: ۸۹۰۱۴۷۷
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سعید قنبری زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، ۲۸ پروژه درمانی، بهداشتی با ۱۵ هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
 
وی عمده این پروژه ها را آموزشی، درمانی و بهداشتی عنوان کرد و از راه اندازی مرکز MRI، نخستین مرکز برون اندامی سنگ شکن جنوب خراسان رضوی، احداث خانه بهداشت، مراکز سلامت، مرکز شیمی درمانی، بلوک تخصصی زایمان، کلینیک فوق تخصصی، اجرای هتلینگ بیمارستان و اورژانس بعنوان بخشی از این پروزه ها یاد کرد.
 
قنبری زاده مجموع طرح های نیمه تمام در سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه را ۵۰ پروزه با بیش از ۷۰ هزار متر مربع برشمرد و افزود: برای اتمام این پروژه ها که ۳۳ مورد آن راه اندازی مرکز جامع سلامت می باشد حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تصریح کرد: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت متوسط مراجعه کنندگان به کلینیک های تخصصی در منطقه تربت حیدریه ماهانه ۱۱ هزار نفر می باشد که این رقم قبل از اجرای طرح کمتر از هزار نفر بود.
 
وی با انتقاد از روند اجرای پروژه بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین(ع)، افزود: این پروژه توسط وزارت راه و شهرسازی و سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد در حال احداث می باشد و بنا به وعده معاون وزیر قرار است تا پایان سال ۹۶ به بهره برداری برسد اما با توجه به روند نامناسب در اجرای آن اتمام این پروژه تا پایان سال ۹۷ نیز بعید به نظر می رسد.
 
عضو کارگروه بهداشت و سلامت مجمع بسیج تربت حیریه بیان داشت: تجهیز و تکمیل کادر اداری و پرستاری بیمارستان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است که به محض تحویل ساختمان این اقدام انجام خواهد گرفت.
 
در ادامه این نشست معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی از اختصاص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار به بیماران خاص و صعب العلاج خبر داد و گفت: در مدت ۳ سال گذشته ۵ هزار و ۶۰۵ بیمار خاص از سه شهرستان منطقه بنا به وضعیت جسمانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی بهره مند شدند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه اندازی ۳۲ مرکز جامع سلامت و ۱۴۲ خانه بهداشت در سطح سه شهرستان خبر داد و افزود: از مجموع جمعیت ۳۶۹ هزار نفری منطقه ۳۲۸ هزار نفر معادل ۹۸ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام شدند.
 
الهام بهره مند تصریح کرد: از مجموع این افراد ۱۸۶ هزار نفر معادل ۵۴ درصد جمعیت تحت پوشش حداقل یک بار خدمات دریافت کردند که به ۱۷ نفر که در معرض جدی خطر مبتلا به فشارخون، دیابت، چربی بودند هشدارها و دستورات لازم داده شد.
 
وی افزود: در طول یکسال گذشته با نظارت و بازرسی های کارشناسان بهداشتی ۷۴ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف شد که در کشور رتبه دوم را نیز به خود اختصاص داد.
 
در پایان این نشست از فعالان عرصه خبر توسط دانشگاه علوم پزشکی تجلیل شد
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار