خبرهای داغ:
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) همدان عنوان کرد

لزوم اجرای طرح خوشه‌بندی مناطق و توجه به سابقه تولید محصول در هر روستا

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع)همدان گفت: با اجرای طرح خوشه بندی مناطق و توجه به سابقه تولید هر محصول در هر روستا و منطقه، در یک پروسه 10 ساله خوشه‌های اقتصادی خوبی برای عرضه به بازار داریم وگرنه با روال کنونی دچار روزمرگی می‌شویم.
کد خبر: ۸۸۹۵۰۹۱
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
لزوم اجرای طرح خوشه‌بندی مناطق و توجه به سابقه تولید محصول در هر روستا
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهرام صادقی امروز در جلسه کمیته راهبری پروژه ارتقا تولید و توسعه اشتغال پایدار در دشت‌ها وروستاهای همدان اظهار داشت: در سال 95 تعهد ما برای ایجاد اشتغال در استان یک هزار و 812 نفر بوده که خوشبختانه به صورت کامل محقق شده است.

وی افزود: تعهد ما برای ایجاد اشتغال در چهارماهه امسال به یک هزار و 600 نفر رسیده است که با توجه به برنامه مختلف بسیج سازندگی در این حوزه نیازمند تقویت منابع و تسهیلات هستیم.

مسئول بسیج سازندگی همدان گفت: برای ایجاد تحول در برنامه‌ها باید آنها را مورد پالایش و بازنگری قرار دهیم و برای تولید کالاهای مناسب به سمت قطب بندی اقتصادی روستاها در استان حرکت کنیم.

وی بیان کرد: مشکل عمده روستاییان در بخش تولید و اشتغال عدم بازار مناسب برای فروش محصولات است که به روند تولید آسیب می‌زند بنابراین اگر متناسب با توانایی هر منطقه برای تولید یک محصول حرکت کنیم می‌توانیم در بخش فروش محصول نیز به آنها کمک کنیم.

صادقی عنوان کرد: با اجرای طرح خوشه بندی مناطق و توجه به سابقه تولید هر محصول در هر روستا و منطقه، در یک پروسه 10 ساله خوشه‌های اقتصادی خوبی برای عرضه به بازار داریم وگرنه با روال کنونی دچار روزمرگی می‌شویم.

*هدایت اقتصادی در روستاها نتایج خوبی در بخش اشتغال دارد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همدان نیز اظهار داشت: فعالیت اقتصادی در روستاها بسیار بهتر است چرا که قیمت تمام شده محصولات در روستاها کمتر بوده و همین امر سبب می‌شود با هدایت اقتصادی در این مناطق نتایج خوبی در بخش اشتغال به دست آید.

وی افزود: از دیگر مشکلات ما در بخش ایجاد اشتغال در مناطق روستایی عدم تولید مناسب و عدم مدیریت راهبردی صحیح در این مناطق است که سبب می‌شود طرح‌های اشتغال‌زایی ما منجر به شکست شود.

حسن ظفری عنوان کرد: باید به خدماتی که جامعه روستایی می‌تواند ارائه دهد نیزتوجه شود به عنوان مثال ما می‌توانیم با فرهنگ سازی و ارائه الگوهای مناسب از برخی روستاهای همدان مانند ورکانه در بخش توریسم و اکو توریسم استفاده کنیم.

*لزوم توجه به آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز تصریح کرد: طرح‌هایی که برای ایجاد اشتغال در روستاها اجرا می‌شود باید به گونه‌ای باشد که در آینده از مهاجرت روستاییان به شهرجلوگیری کند.

وی گفت: در حال حاضر 15 هزار شغل بیمه‌ای و غیر بیمه‌ای در استان همدان داریم که نشان می‌دهد مهارت آموزی توانسته نقش به سزایی در ایجاد اشتغال در استان داشته باشد.

علیرضا مهرابی با تاکید برلزوم توجه به آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: سال گذشته ما تنها توانستیم 121 روستا را تحت پوشش آموزش‌های خود قرار دهیم که این آمار فقط 10 درصد روستاهای استان است.

وی عنوان کرد: با توجه به شکل‌گیری شورای مهارت در استان لازم است برای ایجاد اشتغال در روستاهای استان و یا فعال کردن برخی افراد که دوره‌های مهارتی را پشت سر گذاشته‌اند از وام‌های ارزان قیمت استفاده کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات