یک بسیجی تولیدکننده ماهی گفت: اگر این مساعدت ها در حد حرف نبود من اکنون نباید 24 میلیون تومان جریمه به خاطر یک سقف غیر مجاز بدهم یا نباید برای گرفتن یک وام 4 درصد از ما 14 درصد سود بگیرند.
کد خبر: ۸۸۹۲۶۳۸
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۴

گروه اقتصادی خبرگزاری بسیج: اشاره: امسال همچون سالهای گذشته در حوزه اقتصادی نگاه رهبری و دلسوزان نظام، ضرورت پیاده سازی سیاست ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی است اقتصاد مقاومتی شالوده و شاهراه نجات از بسیاری از معضلات و مشکلات اقتصادی کشورمان است اما متاسفانه طی چند سال اخیر علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پیاده سازی سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و نیز درون زا کردن تولیدات، مسئولین و دولتمردان به شعار اکتفا کرده و گاهی برنامه های عادی و روزمره دولتی را با برچسب اقتصاد و مقاومتی دنبال کرده اند. یکی از حوزه هایی که کمتر در بخش کشاورزی به چشم می‌آید بخش شیلات کشور است. شیلات و مقوله مهم ماهی یکی از مهمترین مواد غذایی سبد خانوار است که با وجود استعدادها و امکانات بالقوه در کشور امکان پرورش ماهی در بالاترین سرعت و کیفیت وجود دارد بر همین اساس انتظار می رود تا دولتمردان برای حمایت و پشتیبانی تولید کنندگان ماهی این غذای سالم و غنی برنامه ریزی داشته باشند اما سالیان اخیر شاهد واردات بی رویه و بی منطق انواع ماهی از کشورهای خارجی هستیم.

واضح است که این اقدام ضمن آنکه بسیاری از مشاغل را از بین خواهد برد ضربه سنگینی به تولیدکنندگان ماهی های گرمابی و یا سردابی زده است در همین راستا سعی کردیم تا از نزدیک با مشکلات عدیده برخی تولیدکنندگان ماهی سردابی از جمله قزل آلا آشنا شویم. باورود ما به این مرحله مشاهده کردیم که متاسفانه یک تولیدکننده داخلی برای پرورش ماهی بومی  و سالم داخلی در کشور باید با  موانع و مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم کند. این در حالی است که در مقابل یک واردکننده ماهی تیلا پیا به راحتی می‌تواند به هر میزانی که بازار کشش داشته باشد ماهی ناسالم و آغشته به گاز سمی منواکسید کربن وارد این کشور کرده و بسرعت در فروشگاه ها و مراکز خرید عرضه کند. خبرگزاری بسیج بر آن شده است تا به صورت مستند و حضوری از مراکز پرورش ماهی این مهم را پیگیری کند. بدین منظور به روستایی در نظر آباد کرج رفتیم تا از نزدیک با مشکلات و سختی های یک تولیدکننده ماهی قزل آلای داخلی آشنا شویم. بر همین اساس گفتگویی با سرکار خانم زمانی یکی از جهادگران بسیجی و تولیدکنندگان ماهی قزل آلا ترتیب داده ایم . وی که ازجمله تولید کنندگان ماهی قزل آلا ست دل پر دردی نسبت به بازار ماهی و مشکلاتی که بر سر راه تولید کنندگان داخلی وجود دارد داشت. مشکلاتی که عمدتا از سوی برخی مسئولین ایجاد شده وباعث کندی روند تولیدی او شده است. خانم زمانی که به همراه همسر جانباز و فرزند خود در مزرعه خود مشغول به کار است خود برادر شهید و از جمله فعالین عرصه کار تولید و نیز منتقد جدی بحث واردات ماهی های خارجی از جمله تیلا پیا است.

در گزارش پیشین با برخی از رانت های میلیاردی به برخی از تولیدکنندگان ماهی آشنا شدید در این گزارش ضمن اشاره به برخی دیگر از زوایا و مشکلات تولیدکنندگان ماهی قزل آلا با چند و چون کار بیشتر آشنا خواهیم شد:

جریمه 24 میلیونی یک تولید کننده ماهی/9 ماه دوندگی برای وام پرورش ماهی

* جریمه 24 میلیونی برای تولید کننده ماهی

خانم زمانی؛ تولید کننده بسیجی ماهی قزل آلا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، گفت: ما در این ادارجاتی که می رفتیم همه می گفتند که چون همسر شما آقای زمانی جانباز 70 درصد است تاج سر ما هستند و با شما مساعدت می کنیم همه جا در نامه هایشان نوشتند که آقای زمانی از جانبازان جنگ تحمیلی هستند ایشان را مساعدت کنید اما تمام این صحبت ها در حد حرف بود و هرگز عملی نشد.

وی افزود: اگر این مساعدت ها در حد حرف نبود من اکنون نباید 24 میلیون تومان جریمه به خاطر یک سقف غیر مجاز بدهم.اگر این مساعدت ها در حد یک حرف نبود نباید برای گرفتن یک وام 4 درصد از ما 14 درصد سود بگیرند. ایشان تمام اعضای بدنش را برای این مملکت گذاشته است و اکنون هم پس از جنگ تحمیلی با تولید به این مملکت خدمت می کند بعد دست آخر باید 14 درصد سود دهد. بعد باید تمام زندگی خود را بفروشد تا در عرصه تولید زمین نخورد.

زمانی گفت: چرا در همین عرصه تولید برخی افراد وام 4 درصد می گیرند و یا حتی وام بلاعوض دریافت می کنند. من به طور واضح در بانک کشاورزی شنیدم که 40میلیارد وام بدون وثیقه می دهند بعد من به همراه شوهر جانبازم به امور ایثارگران بانک مراجعه کردیم اما دست آخر یک قرآن به ما هدیه دادند و سر و ته قضیه را هم آوردند !

9 ماه دوندگی برای وام پرورش ماهی

این تولیدکننده ماهی تصریح کرد: 800 میلیون تومان خانه را وثیقه گذاشتیم اشک ما را درآوردند تا به ما یک وام دهند.9 ماه تمام من دویدم تا بتوانم یک وام بگیرم من برای همین وام مدام بین نظرآباد و تهران در رفت و آمد بودم به گونه ای که بیماری روانی و افسردگی گرفتم.

وی خاطرنشان کرد: من پله های بانک کشاورزی نظرآباد را 9 ماه تمام بالا و پایین رفتم حتی شوهرم با این وضعیت جسمانی اش 9ماه دوندگی کرد.حال این طوری مسئولان دولتی می خواهند ملت ما را شاد کنند؟

ارسال نظرات