اتاق های گاز منواکسید کربن و تزریق سم برای خوراک ایرانی/ تیلا پیا با طعم دستکاری های ژنتیک/ صید ماهی جان به لب رسیده
* اتاق های منوکسید کربن برای ماهی های تازه صید شده
چینی ها به دو صورت گاز مونواکسید کربن را به ماهی تزریق می کنند. در روش ابتدایی وقتی ماهی صید می شود زمانی که ماهی دارای بافت های تازه است با بردن ماهی در اتاق های منواکسید کربن این گاز وارد گوشت ماهی می شود.با فشار گازی که در این اتاق ها تزریق می شود وقتی ماهی در مجارت آن قرار می گیرد طی یک فرآیند شیمیایی باعث می شوند در قسمت فیله این ماهی ها سرخی و قرمزی به وجود آید.
مدل دیگری که بسیار مورد علاقه چینی ها بوده و بیشتر از این طریق به تزریق گاز Co اقدام می کنند چنین است که با ورود ماهی ها به استخرهای آب انباشته شده از گاز منواکسید کربن، این گاز به ماهی ها تزریق می شود. با این روش رنگ قرمزی زیباتر و جذاب تری به گوشت ماهی وارد می شود که البته این اقدام به دلیل آنکه ماهی به مرز خفگی می رسد نیز باید از سوی کارشناسان مذهبی برای صدور حکم به حلیت یا حرمت این ماهی مورد بررسی قرار گیرد.
در این روش ماهی ابتدا در حوضچه گاز اکسیژن قرار گرفته و بدین روش جان تازه ای گرفته و کاملا سرزنده می شود، سپس به حوضچه گاز منواکسید کربن وارد شده و چون بدن او استعداد دریافت گاز دارد، کل گاز co را جذب کرده و به مرز خفگی می رسد و بلافاصله صید می شود. واضح است که وقتی ماهی به مدت یک دقیقه در آب حاوی گاز مونواکسید کربن قرار می گیرد تا به مرز خفگی برسد، وقتی از آب صید می شود هنوز اندک جانی داشته و تقلا می کند.
گزارش خبرگزاری بسیج حاکی است که ماهی تیلاپیا بدلیل آنکه کاملا دست ساز و پرورش یافته دست بشر است، احتمال استفاده از مواد تراریخته در خوراک او و یا تغییر و دستکاری در ژنتیک این ماهی برای تکثیر و تولید سود اور آن بسیار محتمل به نظر می رسد.