نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب:

قانون انتخابات قدیمی و ناکارآمد شده/ مغرضین داخلی بلندگوی «عدالت جنسیتی» غرب‌گرایان شده‌اند

نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب گفت: قانون انتخابات قدیمی و ناکارآد شده. برای نمونه گستردگی حوزه‌های انتخاباتی از نظر جمعیتی و جغرافیایی امکان مشارکت فعالانه را از مردم سلب کرده‌است.
کد خبر: ۸۸۷۰۲۵۱
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
به  گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، زهرا سادات رضوی، نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب گفت: قریب به 40 سال از عمر شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد و پس از عبور مقتدرانه از گردنه‌هایی سهمگین و ایستادگی در مقابل هجمه های داخلی و خارجی، آنچه این روزها باعث نگرانی ما شده است خطر انحراف جدایی از مردم است. در تمام این سالها تاکیدات امام بزرگوار و حضرتعالی را بر مردم سالاری دینی شنیده‌ایم و باور داریم که جمهوریت یکی از ارکان مهم نظام است.

 
وی افزود: اصل 56 قانون اساسی نقش مردم را اینگونه بیان می‌کند: حاکمیت مطلق بر انسان و جهان هستی از آن خداست و هم او انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است و هیچ کس نمی تواند این حق الهی را از مردم سلب کند.

 رضوی خاطرنشان کرد: ما دانشجویان دفتر تحکیم وحدت با نگاه به این اصل مترقی قانون اساسی معتقدیم که باید برای تکمیل خط امام، ساختارهایی برای مشارکت هرچه بیشتر مردم در بخش های مختلف نظام ایجاد شود تا زمینه ساز رفع مسئله ی جمهوریت ناتمام گردد.

 نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب گفت: متاسفانه امروز با مسئولینی مواجهیم که نه تنها ذره ای بر این اصل اعتقاد ندارند بلکه ورود مردم را با دیده ی ترس می نگرند و تلاش می کنند نقش مردم را در راهپیمایی ها و پای صندوقهای رای خلاصه کنند.

 وی با اشاره به نحوه تصویب ماده ۳۵ برنامه ششم توسعه خاطرنشان کرد: مثال مشخص این مسئله، چگونگی تصویب ماده ی 35 برنامه ی ششم توسعه در مجلس در آذرماه سال گذشته است. در این مصوبه آمده بود: دولت موظف است ظرف 4 ماه راه اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا و پرداخت های مشمولین این ماده را فراهم نماید. و امکان دسترسی به ان برای نهاد های نظارتی و عموم مردم فراهم شود. این ماده به تصویب رسید. اما چه تصویبی؟ متاسفانه این ماده در حالی به تصویب نمایندگان مردم رسید که نظارت عموم مردم از آن حذف شده بود.

 رضوی خطاب به رهبر انقلاب گفت: قانون انتخابات قدیمی و ناکارامد شده. برای نمونه گسترده بودن حوزه‌های انتخاباتی از نظر جمعیتی و جغرافیایی امکان مشارکت فعالانه را از مردم سلب نموده است.

 نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب افزود: شهر تهران با جمعیتی حدود 9 میلیون نفر کماکان یک حوزه‌ی انتخابی محسوب می شود. برای مثال در انتخابات مجلس، مردم شهر تهران باید 30 نفر را از بین هزار و 120 کاندید انتخاب نمایند. بدیهی است در چنین شرایطی نمی توان به شناخت لازم برای انتخاب دست یافت. بنابراین اصحاب قدرت و ثروت و هجمه های رسانه ای آن هاست که اذهان ملت را به سمت یکی از دو لیست موجود جهت دهی می کنند. نتیجه ی چنین انتخاباتی ، حذف افراد متخصصی است که در حلقه ی نزدیکان احزاب کشور نیستند. بنابراین لازم است حوزه های انتخابی بزرگ، به حوزه های کوچکتر بر مبنای جمعیت تقسیم شوند. در این حالت تهران را می توان به 30 منطقه تقسیم نمود که در هر منطقه، مردم به فرد شناخته شده ای از میان خود رای دهند.

 وی طی سخنانی درباره شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان را چشم بیدار نظام و حافظ جمهوریت و اسلامیت نظام می دانیم و از این رو درباره ی عملکرد شورای نگهبان سوالاتی داریم. آن چه ما از سخنان شما و امام بزرگوارمان دریافت کرده ایم اینست که شورای نگهبان تنها باید بر مبنای قانون عمل نماید. اما در عمل ما متوجه به کارگیری مصالحی شده ایم که با آموخته هایمان تناقض دارد.

 رضوی در ادامه افزود: برداشت ما از وطیفه ی شورای نگهبان اشتباه بوده یا شورای نگهبان به مصلحت اندیشی روی اورده است؟ سوال دیگر ما اینست که علی رغم تاکید حضرت عالی در شفاف کردن معیار های ریاست جمهوری مثل معیار رجل سیاسی- مذهبی ، چرا تا کنون این شفافیت ایجاد نشده است؟

 نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب گفت: در انتخابات اخیر مواردی را در بین کاندیداهای محترم ریاست جمهوری دیدیم که جای بسی تامل دارد. آقایان همدیگر را مفسد می خوانند! و در این شرایط یا فردی مفسد است یا دیگری بی تقوا و دروغگو! در هر یک از این حالات، تایید صلاحیت چنین افرادی سوالات بسیاری را در ذهن ما ایجاد می کند.

 
وی با اشاره به لزوم ایجاد شفافیت اظهار داشت: عدم شفافیت موجود ممکن است سوتفاهم ها و کج فهمی هایی را در جامعه ایجاد کند که به اعتماد ملت ایران خدشه وارد شود. ما دانشجویان عمیقا باور داریم که اعتماد آحاد ملت به برخی نقاط کلیدی نظام هرگز نباید خدشه ببیند و از این رو آنچه باعث نگرانیمان بود را صادقانه مطرح نمودیم.

 
رضوی درباره بحث مغفول مانده‌ی زنان گفت: زنان نیمی از پیکره ی جامعه هستند و رسالت خطیری چون تربیت نسل آینده را به عهده دارند . اما متاسفانه پس از گذشت سال ها از انقلاب اسلامی ، نه بانوان دید کامل و دقیقی به جایگاه و نقش زن دارند و نه مردان جامعه ما! اهمیت و لزوم توجه به این حوزه را در سه بخش خدمتتان ارائه می‌نماییم:

 
نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب در ادامه افزود: اول تلاش جبهه ی باطل؛ جبهه ی باطل در زمینه ی زنان و خانواده با تمام قوا وارد میدان شده و به درستی دریافته است که برای از بین بردن باورها و ریشه های اعتقادی در جامعه، باید تفکرات زنان و مادران را هدف قرار دهد. بر این مبنا عده ای مغرض در داخل ، بلندگوی غربگرایان شده اند و در سایه ی جمهوری اسلامی از برابری جنسیتی دم می زنند و نامش را عدالت جنسیتی می گذارند.

 
وی گفت: در این حال وظیفه ی ما اینست که با تفکرات غلطی که به کیان خانواده و اینده ی انقلاب اسلامی اسیب می زند مبارزه کنیم. در این راستا تنها نشریه ی دانشجویی ویژه ی دختران در سراسر کشور را با وجو کم لطفی های فراوان ، به عنوان ابزاری برای مقابله با تفکرات غلط به کار گرفتیم.

 
رضوی اظهار داشت: دوم خواب غفلت گونه ی آقایان ارزشی؛ با توجه به تلاش جبهه مقابل برای ارائه ی الگوهای ناکارآمد از زنان، جهاد در این جبهه ، نیازمند حضور اجتماعی –سیاسی و فرهنگی زنان انقلابی است و درد اینجاست که پس ذهن جریان ارزشی و انقلابی ما، هیچ لزومی برای حضور زنان در جامعه نیست! گویی در این زمینه، جامعه ی ارزشی ما را خوابی غفلت گونه فرا گرفته است. آقاجان! ما را فرمان دادید که الگوی زن مسلمان ایرانی را به همگان معرفی کنیم. وقتی اکثر آقایان ارزشی جامعه چنین الگویی را باور ندارند و در مقابل تحقق آن ایستادگی می کنند، تکلیف ما چیست؟

 
نماینده تحکیم وحدت در دیدار با رهبر انقلاب با اشاره به لزوم اقدام سریع گفت: و اگر دیر شود! اگر دیر شود و بانوان انقلابی به جایگاه های مهم تصمیم سازی در سطح کلان جامعه نرسند، فردا کسانی برای دختران و زنان و آینده ی کشورمان تصمیم خواهند گرفت که دیدگاه های ضد خانواده و فمنیستی بر ذهنشان حاکم است و به زودی همان ها ، تبدیل به الگوی زن موفق در عرصه ی سیاسی و اجتماعی می شوند.

 
وی اظهار داشت:‌ سوم ضرورت توجه ویژه به جایگاه خانواده؛ از ضرورت حضور اجتماعی زنان گفتیم و باید بگوییم عمیقا باور داریم که خانواده و نقش افرینی زن در فضای خانه امری خطیر و واجب است. نزدیک به 9 ماه از ابلاغ سیاستهای کلی خانواده توسط شما می گذرد. قطعا از دولتی که خود به بی اعتبار شدن خانواده دامن می زند و به دنبال مردواره کردن زنان است انتطار احیای ارزش های خانواده را نداریم. اما از نهاد های انقلابی و تحت نظارت شما توقع داریم اقاجان.

 
رضوی در ادامه افزود: و سوالمان این است که مجموعه ای نظیر سپاه پاسداران که حافظ ارزش های انقلاب و اسلام است در زمینه ی اجرایی نمودن سیاستهای کلی خانوده چه کرده است؟ حوزه های علمیه، به ویژه حوزه ی خواهران برای عملیاتی کردن سیاست ها در این زمینه چه کرده اند؟ و یا صدا و سیمای جمهوری اسلامی، را چگونه ارزیابی می کنید؟!

 

نماینده تحکیم وحدت خطاب به رهبر انقلاب گفت: ما معتقدیم که جمهوری اسلامی به سمت فتح و نصرت در حرکت است. چرا که وعده ی الهی اینست. اما هر چه به پیروزی نزدیک تر می شویم، حملات دشمن سهمگین تر می گردد و تیزبینی و استقامت بیشتری می طلبد.

 
وی در پایان اظهار داشت: صراحتا اعلام می داریم تا تمام مسئولین بدانند که اگر جایی پایشان بلغزد یا روحیه ی انقلابی گری را کنار بگذارند ما فرزندان خمینی کبیر و پیروان امام خامنه ای لحظه ای ارام نخواهیم گرفت و تا پای جان بر سر آرمان های انقلاب خواهیم ایستاد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار