به همت پایگاه ام البنین از حوزه 220 حضرت هاجر(س)؛
به همت پایگاه ام البنین از حوزه 220 حضرت هاجر (س) جلسه بهداشت و غذا در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
کد خبر: ۸۸۶۷۹۶۶
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، به همت پایگاه ام البنین از حوزه 220 حضرت هاجر (س) جلسه بهداشت و غذا در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

برگزاری جلسه بهداشت و غذا در ماه رمضان

در این جلسه کارشناس تغذیه و سلامت در مورد نحوه صحیح غذا خوردن در ماه رمضان صحبت کردند.

 افطاری سالم میباشد و میتوان گفت که بدن انسان با آن دچار آسیب نمیشود  که ابتدا آب ولرم به همراه عسل مصرف شود، و پس از آن میتوان از نان و پنیر و خرما یا گردو استفاده.

 گرد مزاج این مواد گرم است و بسیار میتواند به معده کمک کند که راحت تر هضم کند، هم چنین نوشیدن شربت خاکشیر خنک بعد از یک ساعت که از افطار گذشت بسیار مفید است.

 به هیچ عنوان از فرنی و غذاهای چرب در زمان افطار مصرف نشود ، آب یخ مثل سم میماند.

بهترین نان در افطار نان سنگک است و خوردن سبزیجات تازه و سوپ بسیار برای بدن مفید است،  هنگام سحر از خوردن غذاهای چرب و سنگین پرهیز کنید، غذاهایی مثل تن ماهی، کله پاچه، کباب کوبیده باعث تشنگی شدید در طول روز میشود سعی شود از سالاد کاهو زیاد استفاده شود و از خوردن نوشابه و دلستر پرهیز شود.

خبرنگار بسیجی:  بنیاد

ارسال نظرات
پر بیننده ها