800 تن گوشت مرغ تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در ماه مبارک رمضان در بازار استان توزیع میشود.
معاون بهبود تولیدات
دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه مصرف ماهانه گوشت مرغ در استان هزار و 400
تن است گفت: گوشت مرغ مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان با هماهنگی با کشتارگاهها،
اتحادیه مرغداران و عاملان توزیع از سایر استانها تأمین می شود.
محمد جعفر طالبیان افزود: سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد 24 تا 25 کیلوگرم است.
وی از تولید سالانه 10 هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان سالانه 16 تا 17 هزار تن است.
طالبیان با بیان اینکه از مجموع 140 واحد مرغداری در استان 60 درصد فعالند ادامه داد: در هر دوره امکان 2 میلیون و 520 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان فراهم است که هر واحد مرغداری میتواند در سال چهار دوره تولید داشته باشد.
پایین بودن تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که این استان 713 هزار نفری با 2 میلیون واحد دامی درزمینه تولید گوشت قرمز خودکفاست.
محمد جعفر طالبیان افزود: سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد 24 تا 25 کیلوگرم است.
وی از تولید سالانه 10 هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان سالانه 16 تا 17 هزار تن است.
طالبیان با بیان اینکه از مجموع 140 واحد مرغداری در استان 60 درصد فعالند ادامه داد: در هر دوره امکان 2 میلیون و 520 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان فراهم است که هر واحد مرغداری میتواند در سال چهار دوره تولید داشته باشد.
پایین بودن تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد در حالی است که این استان 713 هزار نفری با 2 میلیون واحد دامی درزمینه تولید گوشت قرمز خودکفاست.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰