یحیی رحمتی افزود: غذا بهانه ای برای ایجاد امنیت و گفتگو است چراکه معنای احترام قائل شدن به میهمان را دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: غذا جایگاه بسیار مناسبی برای ارائه باورهای فرهنگی و ریشه های فرهنگیمان است.
مدیرکل میراث فرهنگی زنجان تصریح کرد: همین باورها، پتانسیل خوبی برای کشورهای شرکت کننده در جشنواره های غذا در زمینه مراودات فرهنگی فراهم می کند و عاملی برای عرضه عمق فرهنگی باشد. امیدواریم از این پتانسیل برای عرضه هر چه بیشتر فرهنگ ملت ها بهره مند شویم.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی غذای اکو، بیان کرد: ما تجربه مشترک خوبی در زمینه برگزاری جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم با دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) داشتیم که امیدواریم این همکاری ها گسترش یابد .
یحیی رحمتی گفت: ما امسال در سومین جشنواره بین المللی غذای اکو طعم محبت ۱۴ کشور و طعم مهربانی ۱۴ کشور را چشیدیم.