همزمان با هفته سلامت دانش آموزان یاسوجی نمایشگاه غذای سالم برپا کردند.
در این نمایشگاه دانش آموزان
دبستان حضرت معصومه(س)یاسوج با همکاری خانواده های خود غذاهای سالم تهیه و معرفی
کردند.
دبیر این نمایشگاه گفت:این نمایشگاه با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با غذاهای سالم در 3 وعده غذایی و میزان استفاده از هرغذا برپا شد.
آناهیتا حسین نژاد افزود:استفاده از غذاهای سالم بومی و محلی مانند آش کارده، آش دوغ، دنگو، نان ذرت وکلگ از جلوه های این نمایشگاه است.
وی گفت:تعدادی از اولیاء دانش آموزان در برپایی این نمایشگاه مشارکت کردند.
دبیر این نمایشگاه گفت:این نمایشگاه با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با غذاهای سالم در 3 وعده غذایی و میزان استفاده از هرغذا برپا شد.
آناهیتا حسین نژاد افزود:استفاده از غذاهای سالم بومی و محلی مانند آش کارده، آش دوغ، دنگو، نان ذرت وکلگ از جلوه های این نمایشگاه است.
وی گفت:تعدادی از اولیاء دانش آموزان در برپایی این نمایشگاه مشارکت کردند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار